07-10-2019, Saat: 15:53
Madem böyle bir konu açılmış bende birkaç cümle birşey yazmak istiyorum. Yönetim taraf tutuyor diyorlar iki tarafında birbirinden aşağı kalır yanı yok yönetim hangisini tutsun, niye tutsun? Bütün insan ırkı bu durumdan sıkılmış durumda gerçekten muhafızlar olarak herhangi bir tarafa işlem uygulamaktan çekinir olduk sonucunda bir taraflı oluyoruz, bir tarafı destekliyor oluyoruz. Bizlere birbirini banlatmak için gelen içi boş şikayetleri ve işlem uygulanmadığı için duyduğumuz lafları hiç söylemiyorum bile. Irk içinde bu tür olaylar her zaman olur magronlarda bile çoğu kez hanların savaşını izlemişliğim vardır hatta çekirdek bulamadım diye espri dahi yapmışımdır ama daha sonrasında hiç bu mevzuların uzadığını görmedim hep tadında kaldı. Şuan bile diyorum bir savaş çıksa keşke godfatheri kesseler.
İnsan tarafında artık savaşlardan ilallah ettik, olaylar hiçbir zaman küfür edenler ve edilenler arasında sınırlı kalmadı söylendiği gibi, küfür edenlerin arkadaşları, handaşları hatta kız arkadaşlarına kadar sıçradı. Bide son zamanlarda bana sıçratanlar olmuş sanırım yakında savaşın tek suçlusu ben olacağım
Napıyorsanız yapın kendi aranızda yapın ne beni ne bir başkasını karıştırın.. Hiçbir suçu olmayan insanları bu işe karıştırdığınız sürece yönetim olarak karşınızda olacağız.