07-02-2017, Saat: 02:25
(Son Düzenleme: 07-02-2017, Saat: 16:44, Düzenleyen: Gıllı Ali_kullanılmayan.)
Benim ki çok farklı bir aşk. Bir zamanlar insan ırkından idim. O zamanlar farkına varamamışım tanımamışım görmemişim onu. Su anda magron ırkındayım. Degistim hemde çok. Lavlarda yıkandım. Hair ırkının onur savaşçısı oldum. Harikalar çarşısı vs. geldi. Dövüş alanlarına heyecan getirdi. Toplandık arkadaşlar ile mağaraya girelim dedik. O rutubetli mağara. Her şey orada başladı. Arkadaşlar savaşırken bir baktım insan ırkından bir bayan dolaşıyor tek başına. İlk başta bir an kalbime yenik düştüm öyle izledim onu. Sonra üzerime düşen vazifeyi yaparak kestim bayanı. Ee ne demişler büyük aşklar kavga ile başlar. Mağara devam ederken 3-4-6-7 diyerek sürekli karşıma çıktı. Her defasında kestim. Her kestigimde hic bitmesini istemedigim bir savaşta buldum kendimi. Herkes yıldırım aşkına tutulur. Bu mağara aşkı ışte. Ama ırklar farklı. Daha yeni yaşanan bir olay bu. Ve aklımda bir plan var. Uygun zamanını bulup insan meydanını hanlığım ile basıcam. Tutucam insan bayanın elinden aşığım diyip ışınlanma madalyonu ile Hair ırkına yanıma alıcam. Dış görünüş önemli değildir asla. İçine bakmalıyız kişinin. 2 ırk arasında bir evlilik eğer ki uygunsa evlenirim de yani. Henüz bayanın dahi haberi yok. Buradan ilan ediyorum ben de
Duy sesimi mağara aşkım. 2 ırkı bir edelim. Olduğu gibi kabul etmek istiyorum ben onu .Barışı getirelim feoya.
CoL ATeSi duy sesimi
Not: 2 ırk arası evlilik mümkün olur mu ki bayan kabul etse

CoL ATeSi duy sesimi

Not: 2 ırk arası evlilik mümkün olur mu ki bayan kabul etse