07-02-2017, Saat: 02:07
Onu ilk savaş alanı; mabet’te görmüştüm. Boyu, posu, endamı o kan tutkusunu gördüğüm en büyük tutkuyla vuruşu beni benden almaya yetmiş, artmıştı bile. Evet o –Cool- du. Tabii o zamanlar ben insan o magrondu ama ırklarımızın farklı olması bizi ayırmaya yetmemişti, yetemezdi de …Görüşmek için sürekli arena, mağara ve mabet gözlüyorduk ama buda yetmiyor kızgın denizlerde yol alan gemilere binip birbirimizin yanına gidiyorduk. Vimilya’daki son görüşmemizde artık dayanamayıp insan ırkına geçeceğini söyledikten sonraki sevinç çığlığım Şeara’yı bile ürkütecek cinstendi. Ama kimse bilmiyorduki benim Feo da en değer verdiğim kişinin benim yanıma geleceğini..O günden sonra birlikte hiçbir zaman yenilgimiz olmadı birlikte nice Guralldy Korr’ların nice Serberus’ların nice magronların hakkından geldik. İnanılmaz savaşların eşiğinde bu birliktelik sayesinde hayatta kalabildik. Ve o ardı ardına gelen zaferlerin birinin sonunda bu birlikteliği resmiyete dökmeye karar verdik…Düğünün hazırlık aşamasında gözlerimizden mutluluğumuz belli olurken Bu mutluluğu taçlandırmak isteyen Ejderha Elduin birlikteliğin şerefine tüm insan ırkına Armağanını müjdeleyince sevincimiz dahada katlandı.. Ve o günün sonunda kaderimizi beraber sürdürmeye and içtik.
İşte bizim tanışma ve evlenme serüvenimiz böyle. Feoda eşi benzeri yoktur ki ırkını bırakıp sevdiğinin yanına giden bir başka savaşçı daha bulunsun…
RaasielX <3 -cool-
İşte bizim tanışma ve evlenme serüvenimiz böyle. Feoda eşi benzeri yoktur ki ırkını bırakıp sevdiğinin yanına giden bir başka savaşçı daha bulunsun…
RaasielX <3 -cool-