Umarım erifarius kalkar düzenleme falan olmasın umarım kaldırılır bunu en içten dileklerimle istiyorum. Sonra hepiniz bu erifariusun ne işe yaradığını neden basıldığını neden güncelleme yapıldığını anlayacaksınız. Başka da bir şey demiyorum. Hiçbir konuda oyun içi bu kadar ısrarlı olmayıp bu SAÇMA(!) efect konusunda günlerdir konular açılıyor ticketlar atılıyor discordlardan yazılıyor madem kaldırılsın oyun çok daha güzel gelişmiş harika bir yer olacak madem direkt kaldırılsın. Bu konuda ticketta atıcam kaldırılması için tüm feo mutlu olsun yeter ki.
Mib hepinizi doğradığında artık gidip nasıl özür dileriz bunlardan nasıl bizi rahat bırakırlar diye de oturur düşünür durursunuz. Zaten çoğunuz alışkınsınız başkalarının dediklerini uygulamaya kabul etmeye kendi fikrinizi söylemeye korkmaya. Ne olacak ki mib veya yandaşları ne isterse ne dilerse size yaparlar sonra gider sizler özür dilersiniz hatta ticket atarsınız bize oyun oynatmıyorlar bunun sebebi yönetim vs vs diye çok değil kısa bir süre sonra bunların hepsi olacaktır. Bu zamana kadar neye ses çıkarabildiniz ki özelden yazması herkes için kolay hanlıklarınız doğrandı gık edemediniz ittifaklarınız meydan da haşat edildi sustunuz el pençe oturdunuz alışmışsınızdır.
MY PRECIOUSSSS!