Dragons War Forum
Merak - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: Merak (/showthread.php?tid=12235)

Merak - - S E T H - - 18-09-2019

Yaptığınız güncelleme ile bir şeylerin önüne geçtiğinizi mi düşünüyorsunuz, veya iyi niyetli bu güncellemenin gerçekten iyi niyetle mi kullanıldığını düşünüyorsunuz
Evet tek şeyin önüne geçtiniz, haklı veya haksız erifarius sihri alan kişiyi dokunulmaz yapabildiniz. Ancak gerçekten dokunulmaması gerektiğini düşündüğünüz için mi getirdiniz bu güncellemeyi, ya da zamanla gelişip, kendine imkan sağlayıp kafa tutmasını sağlamak için mi ?
Yapılan güncelleme dışarıdan bakınca iyi niyetli ancak müşterileri gerçekten iyi niyetli mi ? Ayna atıp 3 saniye sonrasında bu sihri basmanın iyi niyetli bir tarafı var mı? veya 2 günde 1 ayna atıp diz çöktürebileceğini sanmak  da iyi niyete dahil midir ?

Meraktan soruyorum, sadece merak.

Cvp: Merak - OTTOMAN - 18-09-2019

(18-09-2019, Saat: 13:27)DaryL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaptığınız güncelleme ile bir şeylerin önüne geçtiğinizi mi düşünüyorsunuz, veya iyi niyetli bu güncellemenin gerçekten iyi niyetle mi kullanıldığını düşünüyorsunuz
Evet tek şeyin önüne geçtiniz, haklı veya haksız erifarius sihri alan kişiyi dokunulmaz yapabildiniz. Ancak gerçekten dokunulmaması gerektiğini düşündüğünüz için mi getirdiniz bu güncellemeyi, ya da zamanla gelişip, kendine imkan sağlayıp kafa tutmasını sağlamak için mi ?
Yapılan güncelleme dışarıdan bakınca iyi niyetli ancak müşterileri gerçekten iyi niyetli mi ? Ayna atıp 3 saniye sonrasında bu sihri basmanın iyi niyetli bir tarafı var mı? veya 2 günde 1 ayna atıp diz çöktürebileceğini sanmak  da iyi niyete dahil midir ?

zalimler için yaşasın cehennem  Sinirliyim

Cvp: Merak - The Scrapper - 18-09-2019

Ayna atıp 3 sn ye sonra sihir almak iyi niyete girmez..Maalesef bu güncelleme iyi  niyetli olup sürekli saldırı alan kişilerin kötü niyetli kişiler tarafınca önleri kesiliyor , kötü niyetli olan kişiler bu güncellemeden çok memnunlar nede olsa ayna kırıp hemen sihir basabiliyorlar..

Cvp: Merak - ELSAD - 18-09-2019

Sayin adminler gorduyunuz uzere bu sihirden nerdeyse 5-10 kisi disinda herkes sikayetci ve herkesin oyun hevesine tesir ediyor.
Sizde iyi niyet icin getirdiniz  bu sihri tamam ama bunuda insan olu kotu niyetcin kullaniyor malesef,Herseyi orginaline dondurub diyer serverler gibi oyunu kendi akisina birakmaniz gerek,her alana admin olarak tesir etmeniz iyi niyetle bile olsa  elinizi sokmaniz deyistirmeye calismaniz oyuna ve oyunu oynayan bizlere kotu tesir etmeye baslar 
Ve her serverde oldugu gibi birseyler ilave ederken oynayan oyuncularinda fikirlerine onem vererek ilave edlirse daha iyi olur bence

LUTFEN BIZ OYUNCULARINDA FIKIRLERINE ONEM VERIB KARAR ALMANIZI RICA EDIYORUZ

Cvp: Merak - burber - 18-09-2019

Umarım erifarius kalkar düzenleme falan olmasın umarım kaldırılır bunu en içten dileklerimle istiyorum. Sonra hepiniz bu erifariusun ne işe yaradığını neden basıldığını neden güncelleme yapıldığını anlayacaksınız. Başka da bir şey demiyorum. Hiçbir konuda oyun içi bu kadar ısrarlı olmayıp bu SAÇMA(!) efect konusunda günlerdir konular açılıyor ticketlar atılıyor discordlardan yazılıyor madem kaldırılsın oyun çok daha güzel gelişmiş harika bir yer olacak madem direkt kaldırılsın. Bu konuda ticketta atıcam kaldırılması için tüm feo mutlu olsun yeter ki.

Mib hepinizi doğradığında artık gidip nasıl özür dileriz bunlardan nasıl bizi rahat bırakırlar diye de oturur düşünür durursunuz. Zaten çoğunuz alışkınsınız başkalarının dediklerini uygulamaya kabul etmeye kendi fikrinizi söylemeye korkmaya. Ne olacak ki mib veya yandaşları ne isterse ne dilerse size yaparlar sonra gider sizler özür dilersiniz hatta ticket atarsınız bize oyun oynatmıyorlar bunun sebebi yönetim vs vs diye çok değil kısa bir süre sonra bunların hepsi olacaktır. Bu zamana kadar neye ses çıkarabildiniz ki özelden yazması herkes için kolay hanlıklarınız doğrandı gık edemediniz ittifaklarınız meydan da haşat edildi sustunuz el pençe oturdunuz alışmışsınızdır.

Cvp: Merak - Mad Spawn_kullanılmayan - 18-09-2019

(18-09-2019, Saat: 13:27)DaryL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaptığınız güncelleme ile bir şeylerin önüne geçtiğinizi mi düşünüyorsunuz, veya iyi niyetli bu güncellemenin gerçekten iyi niyetle mi kullanıldığını düşünüyorsunuz

Bende meraktan sorayım ne zaman konuşmayı deneyip  orta yolu bulmaya çalışacaksınız , merak ediyorum ne zaman delikanlı gibi teke tek  dalacaksınız , ne zaman kendi  gücünüzle  kafa tutacaksınız  merak yani sadece merak  2 kişi saldırınca yada konuşmadan saldırınca yada yada orta yolu bulmayıp  bir hata varsa veya yoksa  bunu dinlemeye gelemiyorsunuz ayna yiyip efarius basılıncada  forumda konu açmanın anlamı yok diye düşünüyorum.  

İyi oyunlar  Smile

Cvp: Merak - K1R1K-S - 18-09-2019

TEK SORUN EFERİUS SİHRİ  Smile

foruma admin onayı gelsin +1 herkes her konuda forum açabiliyor kirlilik oluşuyor