14-09-2019, Saat: 14:38
(13-09-2019, Saat: 23:59)byyxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:![]()
![]()
(13-09-2019, Saat: 23:20)HAFIZ61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yazılacak çok şey var ama adminlerin yine de pek takacaklarını düşünmüyorum
13 level binekler artık basit kaçmaya başladı itibar kasanlar boşuna kasmış oluyor 10 level serador bir işe yaramıyor neden üst level binekler ısrarla eklenmiyor ?
11-12 level yani 240-270 tp meslek kaynakları ve reçeteler neden eklenmiyor efekt basamıyoruz itemlere taş basamıyoruz
Malikane binaları tamamen hatalı 6. seviye tamirci yapmama rağmen halen daha 60 tp malzeme üretiyorum üstelik çok uzun sürede
Elf ınstancesinde 2. boss ling çıkmıyor tıcket attım ilgilenmiyorsunuz bug arayıp duracağınıza bunları düzeltin
Inkarnum-sentrido ve hayat cevheri olması gerekenden çok az düşüyor ( 2 saat seri ullerini ile kesimde ortalama 40 sentrido düşmeli ama burda tık yok adminlere göre gayet normalmiş)
Kaba bir hesapla evcil hayvan gri madalyasını kasmak 6-7 ay sürüyor 3k yapmak 3 sene bunun mantık neresinde ?
Keşke oyuncuların isteklerine kulak assanız isteklere göre etkinlikler getirseniz aylardır yeraltı istiyoruz gelecek dediniz gelmedi bari sözünüzde durun
12-13 level krofdorlardan güç vampir iksiri düşeceğine reçeteler büyü iksirleri ve hırsız sandıkları düşsün halen daha bizim ırkta 120 tp ve üstü hırsız sandığı düşüren olmadı
Doğru bildiklerinizi unutun da bırakın size yardımcı olalım belki oyun daha güzel bir hal alır
+1