![]() |
İTİBAR PUANIMIZ YETTİĞİ HALDE ALAMADIKLARIMIZ - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: İTİBAR PUANIMIZ YETTİĞİ HALDE ALAMADIKLARIMIZ (/showthread.php?tid=12210) |
İTİBAR PUANIMIZ YETTİĞİ HALDE ALAMADIKLARIMIZ - KILL THE HUMAN - 13-09-2019 Öncelikle bu kadar insan zamanından veya parasından vererek bu madalyaları boşuna kasmadı. 3600 ile 12 level oku alınabilirken 2600 olan binek hayvanların 16 level halleri açık değil. Serador ve Anglarissa, 13 level binekler açık olmasına rağmen 13 level olmuyor artık bunların değişmesi lazım. Boşuna madalya kasmak istemiyoruz artık. Cvp: İTİBAR PUANIMIZ YETTİĞİ HALDE ALAMADIKLARIMIZ - burber - 13-09-2019 (13-09-2019, Saat: 11:18)DarthVader Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle bu kadar insan zamanından veya parasından vererek bu madalyaları boşuna kasmadı. 3600 ile 12 level oku alınabilirken 2600 olan binek hayvanların 16 level halleri açık değil. Serador ve Anglarissa, 13 level binekler açık olmasına rağmen 13 level olmuyor artık bunların değişmesi lazım. Boşuna madalya kasmak istemiyoruz artık. Katılıyorum ve artık normalde 11de açılması gereken bir ton madalyanın da aktif edilmesini, hatalı madalyaların düzenlenmesini(pet madalyası) istiyoruz. Artık gerçek yenilikler görmek istiyoruz. Çünkü oyun bizim için rutine bağladı. Edit: hiç olmazsa 240 tp kaynakları getirin madalyaları da serice halledersiniz. Cvp: İTİBAR PUANIMIZ YETTİĞİ HALDE ALAMADIKLARIMIZ - -ENSTAR59- - 13-09-2019 itibarla alakalı değil ama yetenekler açılırsa güzel olur insanlar yeni bir uğraş edinir özellikle 12 de hesabı fulleyenler Cvp: İTİBAR PUANIMIZ YETTİĞİ HALDE ALAMADIKLARIMIZ - BanSHe - 13-09-2019 13 level serador ve anlagrisa gelişmesi Sentrido inkarnum alevgir ışıkdar dropları düzenlenmesi 16 level binek gelişmesi 240 tp kaynaklar 11 lvl sunaklar Gölge avcıları madalyası Büyülü orman ve eksik olan instance ve madalyarın aktif edilmesi ve bizi oyuna tekrar soğumuş olsakta bağlamanız gerektiğini düşünüyorum. Cvp: İTİBAR PUANIMIZ YETTİĞİ HALDE ALAMADIKLARIMIZ - MAKE IT BEST - 13-09-2019 Yazılacak çok şey var ama adminlerin yine de pek takacaklarını düşünmüyorum 13 level binekler artık basit kaçmaya başladı itibar kasanlar boşuna kasmış oluyor 10 level serador bir işe yaramıyor neden üst level binekler ısrarla eklenmiyor ? 11-12 level yani 240-270 tp meslek kaynakları ve reçeteler neden eklenmiyor efekt basamıyoruz itemlere taş basamıyoruz Malikane binaları tamamen hatalı 6. seviye tamirci yapmama rağmen halen daha 60 tp malzeme üretiyorum üstelik çok uzun sürede Elf ınstancesinde 2. boss ling çıkmıyor tıcket attım ilgilenmiyorsunuz bug arayıp duracağınıza bunları düzeltin Inkarnum-sentrido ve hayat cevheri olması gerekenden çok az düşüyor ( 2 saat seri ullerini ile kesimde ortalama 40 sentrido düşmeli ama burda tık yok adminlere göre gayet normalmiş) Kaba bir hesapla evcil hayvan gri madalyasını kasmak 6-7 ay sürüyor 3k yapmak 3 sene bunun mantık neresinde ? Keşke oyuncuların isteklerine kulak assanız isteklere göre etkinlikler getirseniz aylardır yeraltı istiyoruz gelecek dediniz gelmedi bari sözünüzde durun 12-13 level krofdorlardan güç vampir iksiri düşeceğine reçeteler büyü iksirleri ve hırsız sandıkları düşsün halen daha bizim ırkta 120 tp ve üstü hırsız sandığı düşüren olmadı Doğru bildiklerinizi unutun da bırakın size yardımcı olalım belki oyun daha güzel bir hal alır Cvp: İTİBAR PUANIMIZ YETTİĞİ HALDE ALAMADIKLARIMIZ - byyxx - 13-09-2019 (13-09-2019, Saat: 23:20)HAFIZ61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yazılacak çok şey var ama adminlerin yine de pek takacaklarını düşünmüyorum +1 Cvp: İTİBAR PUANIMIZ YETTİĞİ HALDE ALAMADIKLARIMIZ - The Invoker - 14-09-2019 (13-09-2019, Saat: 23:59)byyxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cvp: İTİBAR PUANIMIZ YETTİĞİ HALDE ALAMADIKLARIMIZ - LEGEND- - 10-10-2019 (13-09-2019, Saat: 11:18)DarthVader Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle bu kadar insan zamanından veya parasından vererek bu madalyaları boşuna kasmadı. 3600 ile 12 level oku alınabilirken 2600 olan binek hayvanların 16 level halleri açık değil. Serador ve Anglarissa, 13 level binekler açık olmasına rağmen 13 level olmuyor artık bunların değişmesi lazım. Boşuna madalya kasmak istemiyoruz artık. 12 lw açıdı ve hala seradorun 13 lw i açılmadı hiç bir etkisi kalmadı seradorun ne dindirebiliyor direk savaşlarda ölüyor |