08-09-2019, Saat: 20:31
(08-09-2019, Saat: 19:47)DaryL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne erifarius sihrinin ne de madde 16 nın 3 lvl aşağısına saldıramamasıyla bir bağlantısı yok. Bu yönetimin kendi insiyatifiyle getirdiği bir karar. Kaldı ki isterse şuan da 5 lvl bir oyuncuya 3 zede+2 gülle+ayna atılabilir. Üslubunu beğenmedim der atar bunda sakınca yok. Yanlış anlaşılma da olmasın bugün şuan 4 seviye bir oyuncunun zamanında benim hakkımda ettiği küfürler ortaya çıktı ancak kendisini tanımamazlıktan geleceğim. Bizim kimseye gücümüzü göstermek gibi bir derdimiz de zaten yok
peki arkadaşımı daha dinlemeden, sormadan etmeden gülle zede yağmuruna tuttugun günler?
küfür etti dediniz yanlış anlaşılma oldugunu anlatmak için ne kadar dil döktüm sonunda yine bir racon koydunuz herhangi bir küfür olmadıgını anlayıp saldırıyı kestiniz bak orada yazdım talaarda baydı işte ayna gülle vs neyse bu madde sizide ilgilendiriyor oradaki her maddeye uygun isimler biliyorum şuan senle konusuyoruz senin davranışını örnek verdim yoksa kimse sütten cıkmış ak kaşık değil
ayrıca bildiğim kadarı ile sihir ayna, gülle vs atılmasınıda engelliyor yanlışım varsa affola
benim yorumum herkese üstüne alınan alınsın