![]() |
Meşrulaştırılmış Suç - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Meşrulaştırılmış Suç (/showthread.php?tid=12170) |
Meşrulaştırılmış Suç - - S E T H - - 08-09-2019 Oyunun büyük kısmını oluşturan genç yaştaki oyunculardan biri olarak, ufak bir soruna değinmek istiyorum. Burada 'ben kesinlikle küfür etmem, ağzıma almam' vs diyebilecek oyuncu sayısı çok azdır. O ufak azınlığa saygılarımı sunmakla beraber, çoğumuz öyle veya böyle, oyun içi oyun dışı, şaka amaçlı veya ciddi, elbet bir şekilde küfüre baş vuran insanlarız. Bu bir savaş oyunu ve ırk içi aksiyonlar, Magron ırkına göre daha sık rastlanıyor insan ırkında. Bunun çeşitli sebepleri mevcut ancak doğru ve haklı her zaman 1 tanedir. Eğer sizin amacınız ırk içi olayları bitirmekse, bunu ödül mahiyetindeki ejderha üfürüğü ile başaramazsınız. Başarabildiğiniz tek şey oyuncuları daha kindar ve öfkeli hale getirebilmektir. Yapıcı çözümler mi arıyorsunuz ? oyun içi oyun dışı farketmeksizin, küfüre ne ceza veriyorsanız 10 katına çıkarın, 10 günlük cezayı 100 gün yapın, aynı zamanda saldırı tomarlarını kaldırın. Oyuncular da bir anlık hışım ile küfür edemesin, oyunu oynayamama korkusundan dolayı edemesin. Aksi halde küfür ettiysen 2 günlük ödülün ejderha tarafından üflenmek üzere seni bekliyor Oyunun orjinalliğini kaybetmesinden mi korkuyorsunuz? Erifarius sihrini orjinal haline dönüştürerek, madde 16'yı kaldırarak bir adım daha orjinalleşebilirsiniz.. Cvp: Meşrulaştırılmış Suç - burber - 08-09-2019 (08-09-2019, Saat: 14:56)DaryL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyunun büyük kısmını oluşturan genç yaştaki oyunculardan biri olarak, ufak bir soruna değinmek istiyorum. Burada 'ben kesinlikle küfür etmem, ağzıma almam' vs diyebilecek oyuncu sayısı çok azdır. O ufak azınlığa saygılarımı sunmakla beraber, çoğumuz öyle veya böyle, oyun içi oyun dışı, şaka amaçlı veya ciddi, elbet bir şekilde küfüre baş vuran insanlarız. Merhaba Ömer, ben olayınızı bilmekle beraber deşifre etmek istemediğimden kendim ve çevrem için yorum yapacağım konunun altına. Öncelikle küfür konusunda haksız olduğumuzu biliyor ve kabul ediyoruz bu konuda her hangi bir sıkıntı bulunmamakta bizim açımızdan. Erifarius konusuna gelirsek eğer ben aylarca erifarius basmadım, bu 3 kuralı geldiğinde herkes kendisine gri gülle attırırken ben attırmadım savaştım mücadele ettim kestim kesildim ayna attım yedim vs. bu erifarius evet savaştan koruyor ama ben bunu aylarca kullanmadım bunu kullanma sebebim mib ve diğer ittifaklara defalarca derdiniz benimleyse bana gelin dememe rağmen çevreme saldırgan tavırlar sergilemeleri instance girdiklerimi tehdit etmeleri, güllemi aynamı kaldıranı tehdit etmeleri yüzünden önce tüm hanlığıma ve dostlarıma erifarius basmaları konusunda baskı yaptım. Kendim sırf onlara saldırı gelmesin diye bana gelsin diye defalarca erifarius basma şansım varken basmadım ama onlar buna rağmen bana veremedikleri zararı çevremde sevdiklerime vererek beni yoldan çıkarttılar. Ben de madem öyle diyerek erifarius bastım. Eğer düşman mert olsa 3-4 levellerime dahi gülle atmasaydı ne biz erifarius basardık ne de ikili diyaloglar bu derece artardı. Edilen tüm küfürlerin sebebi infernalin 3 4 levellere gülle atacak kadar düşmesidir. hak etti etmedi bu insanların bileceği iş. İnsan ırkında ki düşük levellere, sırf beni çıldırtmak için sevdiklerimden vurmayacaklarsa erifariusun kaldırılmasın da benim için bir sıkıntı sorun yoktur. edit: çok önemli bir şeyi unutmuşum sümbül alınır Cvp: Meşrulaştırılmış Suç - K1R1K-S - 08-09-2019 eferius sihri kaldırılırsa düşük levellere yapılacak baskılar; -mübadele lotunu kırana 2 gülle+3zede+8. seviye tramva -talaarda handaşını baydı 2 gülle+3zede+8. seviye tramva -alakası olmayan bir olaydan dolayı 2 gülle+3zede+8. seviye tramva -12 levelin canını sıktı 2 gülle+3zede+8. seviye tramva -nefes aldı 2 gülle+3zede+8. seviye tramva -öfkeli gözü cok pahalı satıyor 2 gülle+3zede+8. seviye tramva -zambak vs cok pahalı 2 gülle+3zede+8. seviye tramva Cvp: Meşrulaştırılmış Suç - - S E T H - - 08-09-2019 Ne erifarius sihrinin ne de madde 16 nın 3 lvl aşağısına saldıramamasıyla bir bağlantısı yok. Bu yönetimin kendi insiyatifiyle getirdiği bir karar. Kaldı ki isterse şuan da 5 lvl bir oyuncuya 3 zede+2 gülle+ayna atılabilir. Üslubunu beğenmedim der atar bunda sakınca yok. Yanlış anlaşılma da olmasın bugün şuan 4 seviye bir oyuncunun zamanında benim hakkımda ettiği küfürler ortaya çıktı ancak kendisini tanımamazlıktan geleceğim. Bizim kimseye gücümüzü göstermek gibi bir derdimiz de zaten yok Cvp: Meşrulaştırılmış Suç - K1R1K-S - 08-09-2019 (08-09-2019, Saat: 19:47)DaryL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne erifarius sihrinin ne de madde 16 nın 3 lvl aşağısına saldıramamasıyla bir bağlantısı yok. Bu yönetimin kendi insiyatifiyle getirdiği bir karar. Kaldı ki isterse şuan da 5 lvl bir oyuncuya 3 zede+2 gülle+ayna atılabilir. Üslubunu beğenmedim der atar bunda sakınca yok. Yanlış anlaşılma da olmasın bugün şuan 4 seviye bir oyuncunun zamanında benim hakkımda ettiği küfürler ortaya çıktı ancak kendisini tanımamazlıktan geleceğim. Bizim kimseye gücümüzü göstermek gibi bir derdimiz de zaten yok peki arkadaşımı daha dinlemeden, sormadan etmeden gülle zede yağmuruna tuttugun günler? küfür etti dediniz yanlış anlaşılma oldugunu anlatmak için ne kadar dil döktüm sonunda yine bir racon koydunuz herhangi bir küfür olmadıgını anlayıp saldırıyı kestiniz bak orada yazdım talaarda baydı işte ayna gülle vs neyse bu madde sizide ilgilendiriyor oradaki her maddeye uygun isimler biliyorum şuan senle konusuyoruz senin davranışını örnek verdim yoksa kimse sütten cıkmış ak kaşık değil ayrıca bildiğim kadarı ile sihir ayna, gülle vs atılmasınıda engelliyor yanlışım varsa affola benim yorumum herkese üstüne alınan alınsın Cvp: Meşrulaştırılmış Suç - - S E T H - - 08-09-2019 (08-09-2019, Saat: 20:31)Müstear Adlı Kullanıcıdan Alıntı: peki arkadaşımı daha dinlemeden, sormadan etmeden gülle zede yağmuruna tuttugun günler? Burada polemik yaratmaya gerek yok, arkadaşın 7 lvl haliyle 11 lvl olan beni ve tüm hanlığımı tehdit edebiliyorsa ve yanındakiler de sessiz kalabiliyorsa bir sıkıntı yoktur zaten. 'Üslubunu beğenmedim' der atarım dediğim gibi sakıncası yok. Özelden yazarsan daha detaylı da anlatırım ancak yeri burası değil. İyi oyunlar Cvp: Meşrulaştırılmış Suç - Violet - 08-09-2019 Karşılıklı polemiğe dönüşen konuların kapatılacağını daha önce söylemiştik arkadaşlar. Bunun yeri burası değil, konuyu kapatıyorum. Keyifli oyunlar |