11-08-2019, Saat: 16:12
(11-08-2019, Saat: 14:31)NoPRobLm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-08-2019, Saat: 10:55)Tweety Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyuncuları mutlu etmek maalesefki ne zor bir meziyet. Daha düne kadar "tecrübe alımı açılsın seviyemde kitlendim!" diye forumda konular açan insanlar şuan tecrübe alımını kapatın diye yorumlarda bulunmuş
Arkadaşlar haftanın 5 günü tecrübe alımı zaten minimum düzeyde. Tecrübe almıyor gibi birşeysiniz , kalan 2 gündede açık olması uygun görülmüş ve böyle bir yola başvurulmuş. Tecrübe alımının açılmasının amacı zaten tüm oyunculara tecrübe aldırmak istenmesi olabilirmi sizcede ? Zira yönetim öyle olmasını istemeseydi dediğiniz gibi tp zehri vs koyabilirdi. Sizler şuan sadece 48 saat meslek kasıyorsunuz ya eski sistemdeki 10 lvller ne yapsın tek yapabilecekleri şey her gün 24 saat meslek kasmaktı ?
Haftasonuna özgü tecrübe alımının kapatılmasına karşıyım. Kendi menfaatinize göre değilde objektif bakarsanız sizde bunu istemezsiniz, akrepten aldığınız tecrübe 14 olsa, rütbeniz savaş bilgini olsa Daha elde etmeniz gereken 1 milyon tecrübe olsa hiçbiriniz 11 lvlde kalmak istemezsiniz sonra tekrardan forumda tecrübe alımını açınnnn diye konular açarsınız. En uygun çözüm tecrübe olayından rahatsız olan 5 lvl ve üzeri oyunculara tp zehri iksiri verilmesidir. Haftasonuna özgü bu yüksek tecrübe alımının kapanmasını istemek tamamen bencilliktir. Herkese iyi forumlar , Hayırlı bayramlar
EVET böyle bir cevap gerçekten üzdü beni katılmaman üzmedi bu şekilde bir cep vermen üzdü.İnsanlar bencil davranıyor kendini düşünüyor yazmıssın bencil bir konu olması için sadece benim istemem lazımdı minimum 50 kişi şikayetçi olunca bencil bir konu olmuyor. seninle beraber objectif bir şekilde bakalım ilyas millet 11 12 level olacam diye 10 bin 20 bin tane yaratık kestı şimdi bir sürü insan var 9 -10 levelde taalar dönmuyor diye 11 level olmak istiyor e napalım onlar 100 yaratık kesip 11 level mi olsunlar ki hatırlarsan 11 levelde taalar diye birşey yoktu senınle ve diğer arkadaşlarla günlerce uğraşıp organızasyon kurmaya çalıştık en sonunda düzenli taalar absy yenı yenı baslamaya basladı telefonla milleti araman için bizzat özelden rica ediyordum taalar dönsun dıye mıllet böyle bir çabaya gırısmıyorda hazıra atlasın dıyorsun bence mantıklı olmadığını sende bılıyorsun nede olsa benım işim kalmadı rütbeyle diye düşünüyorsun veya sevmedıgın oyunculara rakip düşmanların var diye karşıt görüş yapmaya calısıyorsun üzüldüm böyle tanımazdım seni.. Dediğim gibi katılmaman farklı görüşün olmaması üzmedi bu şekilde bir cevap yazman üzdü beni sanada iyi bayramlar iyi oyunlar
Valla ben olaya katılmak katılmamak olarak değil , veya senin tabirinle düşman olduğum oyuncular'ın (ki benim kimseye düşmanlığım yok bilirsin özel olarak kimseyle uğraşmıyorum 4 aydır sürekli benle uğraşan bir oluşum var ) görüşüne katılmamak değil olay. Herneyse ; Ben olaya bencil olarak bakamam kusura bakma , Ben 10 lvlden 11 lvl olmaya en çok uğraşan oyuncuyumdur , foruma sürekli tecrübe ile ilgili konu açmışımdır , tecrübe esansları kullanımının açılması için sürekli yönetime yazmışımdır vs vs. Yani bu tecrübe olayında en çok mağdur kalan benimdir.
Şuan tecrübe alımının açık olması benim işime yarar mı sence ? Size göre bakarsak Ben onlarca mithril toplamış onlarca mithril açmış tecrübe iksiri düşürmüş günde 8 saat kesim yapmış 10 gün uğraşıp zar zor 11 lvl olmuş biri olarak insanların 2 günde 11 lvl olmasını istememem gerekir çünkü ben uğraştım millette uğraşsın zihniyetinde bakıyorsunuz ben öyle bakamam kusura bakmayın.
Eski yıllarda tecrübe zaten fazla fazla alınıyordu ve oyuncular kendini sınıra dayayıp rütbesini alıp parasını kastı, Yönetim bu hakkı diğer oyuncuların elinden almıştı bu sebepten ötürü ben 4 ay boyunca sadece meslek kastım ve oyundan ciddi anlamda soğudum. İstiyorumki aynı şeyleri başka oyuncularda yaşamasın seviye atlamak isteyen var ise eski oyuncular nasıl kolay bir şekilde atladıysa şuan atlamak isteyen oyuncularda atlasın. Zaten her gün tecrübe alımı yüksek düzeyde değil kimse darılıp gücenmesin sadece haftasonuna özgü olan bu olayı kaldırın demek tamamen bencilliktir , çözüm şu olabilir cumartesi günü meydandaki mağazaya tp zehri eklenir 5 lvl ve üstü oyuncuların erişebildiği şekilde olur (24 saat içinde kullanılması gereken , kullanıldıktan sonra 24 saatlik etki yaratan bir iksir olabilir) bu sanırım tüm herkesin sorununu çözer.