11-08-2019, Saat: 11:59
(11-08-2019, Saat: 10:55)Tweety Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyuncuları mutlu etmek maalesefki ne zor bir meziyet. Daha düne kadar "tecrübe alımı açılsın seviyemde kitlendim!" diye forumda konular açan insanlar şuan tecrübe alımını kapatın diye yorumlarda bulunmuşKesinlikle katılıyorum zaten suanki tecrübeler normal düzeyde
Arkadaşlar haftanın 5 günü tecrübe alımı zaten minimum düzeyde. Tecrübe almıyor gibi birşeysiniz , kalan 2 gündede açık olması uygun görülmüş ve böyle bir yola başvurulmuş. Tecrübe alımının açılmasının amacı zaten tüm oyunculara tecrübe aldırmak istenmesi olabilirmi sizcede ? Zira yönetim öyle olmasını istemeseydi dediğiniz gibi tp zehri vs koyabilirdi. Sizler şuan sadece 48 saat meslek kasıyorsunuz ya eski sistemdeki 10 lvller ne yapsın tek yapabilecekleri şey her gün 24 saat meslek kasmaktı ?
Haftasonuna özgü tecrübe alımının kapatılmasına karşıyım. Kendi menfaatinize göre değilde objektif bakarsanız sizde bunu istemezsiniz, akrepten aldığınız tecrübe 14 olsa, rütbeniz savaş bilgini olsa Daha elde etmeniz gereken 1 milyon tecrübe olsa hiçbiriniz 11 lvlde kalmak istemezsiniz sonra tekrardan forumda tecrübe alımını açınnnn diye konular açarsınız. En uygun çözüm tecrübe olayından rahatsız olan 5 lvl ve üzeri oyunculara tp zehri iksiri verilmesidir. Haftasonuna özgü bu yüksek tecrübe alımının kapanmasını istemek tamamen bencilliktir. Herkese iyi forumlar , Hayırlı bayramlar
Herkese iyi bayramlar