30-07-2019, Saat: 21:43
Öncelikle Utame arkadaşım, olayı aslında kimseden duymadım, tek taraflı da dinlemedim. Sadece sizlerin forumda yazdıklarınız kadarını biliyorum. Sanırım Burber'in benden sonra aynı öneriyi söylediğini yazması böyle bir düşünceye sebep oldu. Sadece yapıcı bir öneri getirmek istedim belki çözüme yardımcı olur diye, ancak lafıma girerken de belirtmiştim sorun ejder olmaktan çıkmış, eğer sadece ejder olsaydı bu şekilde bir yöntem olabilirdi diye. Dediğim gibi kim haklı kim haksız bilemiyorum, sadece yapıcı bir öneriydi.
Buna açıklık getirdikten sonra;
Arkadaşlar bir kendinize gelin. Adminimiz forumdan mod onayını kaldırırken karşılıklı birbirinize rahat rahat hakaret edin diye değil, herkes düşüncesini "saygı" çerçevesinde belirtsin diye kaldırdı. Mod onayı olmadan yazıp çizebiliyor olmanız, kimsenin kimseye hakaret etmesine müsamaha gösterileceği anlamına gelmiyor. Bu olay hakkında açılan kaçıncı konu, bekliyoruz belki olumlu bir çözüm bulursunuz karşılıklı diye, ama sonunda yine birbirinizi tahrik etmeye, hakaret etmeye vardırıyorsunuz işi.
Konuyu kapatıyorum, hakaret içerikli mesajların sahiplerine de forum üzerinden ceza verileceğini buradan bildiriyorum.
Herkese iyi oyunlar
Buna açıklık getirdikten sonra;
Arkadaşlar bir kendinize gelin. Adminimiz forumdan mod onayını kaldırırken karşılıklı birbirinize rahat rahat hakaret edin diye değil, herkes düşüncesini "saygı" çerçevesinde belirtsin diye kaldırdı. Mod onayı olmadan yazıp çizebiliyor olmanız, kimsenin kimseye hakaret etmesine müsamaha gösterileceği anlamına gelmiyor. Bu olay hakkında açılan kaçıncı konu, bekliyoruz belki olumlu bir çözüm bulursunuz karşılıklı diye, ama sonunda yine birbirinizi tahrik etmeye, hakaret etmeye vardırıyorsunuz işi.
Konuyu kapatıyorum, hakaret içerikli mesajların sahiplerine de forum üzerinden ceza verileceğini buradan bildiriyorum.
Herkese iyi oyunlar