30-07-2019, Saat: 21:18
(30-07-2019, Saat: 21:08)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sizin onurunuz şerefiniz sövdüğünüz sizi cümle aleme oyuncak edenlerle fırıldak gibi sevişmekse ben o onur ve şerefi almayayım. Git sor gizeme bakayım burber sana yazdı mı de tüm hanlık gittik gizemden ozür diledik biz anca hava civasinız alayınız kucaktan kucağa gezdiriyorum hepinizi.
Yağız tüm hanlık deme. Mafio altında olup bana ulaşan yalnız sen varsın bu konu ile ilgili. Çok bulaşmak istemesem de malesef ki bir şeylere karşılık olarak adım geçti. Oyun içerisinde kargaşalar savaşlar olur, bu bir savaş oyunu. Gördüğüm kadarıyla hiç kimse masum değil. Küfürler, insani değerlere dil uzatmalar yalanlar havalarda uçuşuyor. Arkadaş diyip konuştuğumuz kişiler tereddütsüz samimiyetimizi kullanarak, istedikleri yöne çekerek 'Son' çare olarak kadın oyunculara dil uzatıyor. İnsan tarafı olarak Magmarlar ile savaşmamız gerekirken hala yok ben erkeklik yaparım yok gel bira ısmarlıyım yok tatile gidelim yok hanginiz yürüyor yok efendim annenizi bacınız bilmemne yaparım ? Ne kadar çirkinlik varsa toplanıp ortaya sermekten başka bişey yapılmıyor. Artık her çirkin eylem, söz de normalleştirilerek daha da çirkin iftiralarla karşımıza geliyor. Bu problemin esas kaynağı nedir ? Kimdir çıban başı ? Çözün şu husumetinizi. Stres atıp eğlenmeye geldiğimiz şu platformda kimsenin çirkin sözlerine maruz kalmak, egolarına yem olmak yada leş fantezilerini duymak zorunda değiliz!