(30-07-2019, Saat: 20:55)Navy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: - PALL MALL - isimli oyuncu millete posta atıp çeşitli ss ler atıyor ama unuttuğu bişey varSozom mofo honloğo oçon boşko komso olonmoson.
https://i.hizliresim.com/nbRBXB.jpg burdaki ss de arsi isimli oyuncu 2 bira yudumlarız o parayı severmiş ona senmi lastmı yürüyorsun diyerek bir kadın oyuncuya laf atıyor bide utanmadan bu ss leri ortalığa atıyorsunuz panzer kendi sevgiline kadın olarak saygın yoksa bile başka kadınlara saygın olsun bi duruşunuz olsun biri korkar başka hana geçer biri korkaklar der ejder efekti basıp gezer bi oyun için karakterinizden bukadar ödün vermeyin arkadaşlar milleti suçladığınız şeylerin kat kat fazlalarını yaptınız yapıyonuz
(SÖZÜM MAFİO HANLIĞI İÇİN BAŞKA KİMSE ÜSTÜNE ALINMASIN BOŞ YERE)
Sor bakalım o lafın sahibine mafiodan kaç kişi ona mesaj atmiş aramış delirmiş öğren bakalım. Sonra bak bakalım arsi hangi hanlıkta. Sonra sor bakalım mibe bu şahis sizin hanlikta ki kadına küfür etti siz bu kadına edilen küfürden sonra hakkını arayıp böruye bilgi verdiniz mi ya da neden sessiz kaldınız diye. Boş laflar anca kardeşim çok boş. Orada bahsedilen kişi valkyrie olup telefonla da aranılmıştır mesajda atilmıştır her çeşit platformdan. Siz kısa pantolonlarınızla ortalıkta gezerken valkrie ile ben arkadaştım buraya gelip mafio kadına laf atanı koruyor diyemezsin.
Gelipte burada the pasa özür diledi demesin de kimse günlerdir oyuna giremiyor dayak yemekten çok istiyorsanız valkrieyin hakkını savunmayi eğer benim gibi gerçekten seviyorsanız gizemi gidin hakkını savunun ama gidipte kimseyi mafioya saldırmak için bahane edip laf cambazlığı yapmayın ne gizemi ne başkasını sizin pis işlerinize alet edecek adam değilim ben. Gizeme laf ettiği iddia edilen diğer bir oyuncu mercy olup gittim cezasını kendim kestim. Hani çok seviyorsunuz ya valkrieyi benden çok önemsiyorsunuz ya baya ses çıkardınız valla he çakma delikanlılar sizi.
MY PRECIOUSSSS!