(30-07-2019, Saat: 18:14)utame Adlı Kullanıcıdan Alıntı: pal MALL
diyelim öyle benim kendi özel alanımda ettiğim küfür ayıp da, bana karşı alalen namusuma laf atan, ağza alınmayacak sözler söyleyen (hem de 2 kere) sözüm ona 'adamların' yaptığı ayıp değil mi? 'MAFIO küfür etmiş, biz küfür sevmiyoruz ejdere girmesinler'' diyenlere postayla bu küfürlerin ekran görüntülerini attım adamlar postayı bile silmiş cevap bile yok.
;Kendi ettiğin küfürü normal görüp diğer edilen küfürü kendi ettiğin küfür kadar büyütmemen samimiyetsizliğinin bir göstergesi küfür eden şahıs 15 gün boyunca hanlık dışı bırakılıp istediğiniz şikayetleri edebilirsiniz keseilirsiniz diye bıraktık ve ss ile mevcut bir özür mesajı var bu demek değil ki o zaman küfür edelim özür dileyelim bitsin ama senin gibi , edilen bir küfürü normalleştirmedik.
Amaçları dj ve cellattan başka bir şey değildir hala göremeyen arkadaşlar varsa çaldıkları ejderleri ve daldıkların adamların güçlerine baksınlar.
; amaç dj ve cellat olsa ejder sırasını bütün hanlıkların kesebileceği şekilde düzen oluşturulmaz devam edilirdi
onuç olarak Ben Börü hanlığına 2-3 kendini admin sanan kapalı info ile anca rütbesiz düşük level kesen bu eski baş muhafızlara(!) el pençe divan durmadıkları için teşekkür ederim. Bi duruşu, onuru olan nadir insan hanlıkları kaldı. Onların namusu değerli bizimki değersiz mi?
;börü hanlığındakilerine yanaşmak için yaptığın yağcılıktan başka birşey değil biliriz ki ne siz ne de onlar sizi sever
TWEETY
Madem küfür edenler kesilecek the pasa' nın yaptığı nedir ? İttifağın olan hanlıkta bulunan herkes zamanında ( 1 ay öncesine kadar ) bu infernale bir dur demeli, yeterli Bu yaptıkları diyip duruyordu. En son saldırı tomarları bittiğinde tweety bahanesini görünce Savaştan çekildiler, şimdide ittifak kurup infosundan millete ahkam kesmiş bazıları. Cidden komedi.
; biz seni haksız yere kesiliyorsun diye hanlığımıza aldık daha sonra gelen ss ler le ne halt yediğini öğrendik birşeyin doğrusunu öğrendikten sonra neden haala yanlış gideyim veya doğru yola yönelmek korkmak yaranmak mı oluyor?
[b]Şunuda Söyleyeyim benim pall mall ile aram aylardır kötüydü aramızda bazı yanlış anlaşılmalar bazı insanların yanlış doldurmaları vs olmuştu. Bana bir kere çıkıp küfür etmedi , aynı şekilde börüyede ettiğini görmedim . Acaba sana neden etti bunuda düşündünmü ? [/b]
[b];[/b] şöyle diyorsun insanların ailevi değerlerine küfür edilmesi tahammül sınırları aşıldığında normal oluyor bizim de tahammül sınırlarımız aşıldığında aynı şekilde sana küfür etsek normal karşılayacaksın .
[b]kabus 48 [/b]
[b][b]he pasa nın ETTIGI KUFURLER BILGISI GELDI BANA ve inffernalın onu kolladıgı [/b][/b]
özür ss di gelmedi mi ?
madem bu kadar hassassın pall mallın küfürlerine tepkinide görebilseydik samimiyetinide görürdük
[b][b]efsane şah[/b][/b]
[b][b]O zaman ne yapıyoruz infernal ve saz ekibini her akşam kesmeye devam ediyoruz . Sizin klan herzaman heryerde kesilecek Gücü bize yetmiyenler kendi ırkına musallat olursa orayada geliriz[/b][/b]
[b]; sen önce ırk içinde dayak yeme sonra gel bizi kes [/b]
[b][b]volccano[/b][/b]
[b][b]1cisi bizim Mafio ile beraber hareket ettiğimiz bir tane savaş , destek , instance paylaşımı vs vs savaş linki koyun önümüze biz oyunu bırakmaya hazırız. [/b][/b]
[b][b]; mafiodan çıkan adamı hanlığına aldın öncesinde benim hanlığıma gelmek için 2 3 kişiye yazdı size ne oldu da aldınız merak ettim sugonun ss ini atsam forumdaki herkes gülmekten yarılır.[/b][/b]
[b][b]“biz sıramıza bakarız, Kim kesiyorsa kessin, bize sıramızı söyleyin, sıramız geldiğinde keselim.” dendi. Bu cümleden sonra biz omuz omuza mı olmuş oluyoruz. Biz Ailevi değerlere küfür edenlere karşı cephe almamakla itham edemezsiniz.[/b][/b]
; ss te herşey detaylı var kırpıp kırpıp yazma bence o sizin sorununuz bizi ilgilendirmez ben sırama bakarım diyen sugoydu ssi mevcut sende
violet
konuyu tek taraflı dinlediniz ya da taraflı birinden duydunuz
ejder sıramız o zamanlar mib ile düşman bi tavır olmamıza rağmen kesecek güçleri olmalarına rağmen börteçine ve infernal tarafından önümüze sunulup her hanlığın kesebileceği bir sıralamamız oldu lakin bazı girişimlerle bozulmak istensede uzun zamandır devam ettirdik ta ki burber adlı oyuncu ejderi tek kesebileceğini sanan ama akrebi 2 kişi kesemeyen kişi dj onuru mevzusunu açtı benim dj onurum 2880 olmasına rağmen bu sisteme karşı çıktım diğer hanlık liderleri bunun cazibesine kapılıp kabul etmek istediler oyunu bırakan mib hanlığı bu konudaki tutumumu gördüğü için oyuna geri dönüp sistem mi istiyorsunuz o zaman kimin gücü yetiyorsa o alsın dedik burber in ortalığı karıştırması neticesinde mesele ejder mevzusu gibi ortaya atıldı (Tek başıma ejder kesecektim sıra bendeydi gittim yazdım ejder 50 onur veriyor ben tekim gelin 10 onurdansa 50 alalım diye kimse gelmedi. ) yavaş kes
yazılacak çok konu var lakin şunu anladım artık iyi niyet değil mantık neyse o olsun diyorum
(30-07-2019, Saat: 18:30)utame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(30-07-2019, Saat: 18:27)- PALL MALL - Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bir küfürü normalleştirmedik. Diyip küfür eden şahıs 15 gün boyunca hanlık dışı bırakılıp istediğiniz şikayetleri edebilirsiniz keseilirsiniz diye bıraktık sonra hana geri aldık diyorsun. ? Aynen normalleştirmemişsin aynen.
ve ss ile mevcut bir özür mesajı var bu demek değil ki o zaman küfür edelim özür dileyelim bitsin ama senin gibi
Mafıo ozur dıleyemez ama sizin namusuma laf eden köpeğiniz özür diler öyle mi? Kabul edildi mi o özür sence? Karını erkeklik göstereyim diyin bir itin özrünü kabul mu edecez. Yüzsüz utanmaz arlanmaz seni. İnsanda biraz utanma olur savunduğu küfre bakıp biraz utanma olur. Yaşınızın başınızın adamı olun adam olun. https://i.hizliresim.com/lQvrBb.jpg
amaç dj ve cellat olsa ejder sırasını bütün hanlıkların kesebileceği şekilde düzen oluşturulmaz devam edilirdi
Dehliz orda git bak geçmiş dövüşlere kimlerin ejderleri çalınmış MİB tarafından öyle konuş hariçten gazel okuma.
börü hanlığındakilerine yanaşmak için yaptığın yağcılıktan başka birşey değil biliriz ki ne siz ne de onlar sizi sever
Ben yukarda ne dedim o size mahsus hareket. Ben sizin gibi omurgasız dik durma problemli olsaydım çoktan Asiller & Börü ittifağına girip infoşun yaptığı gibi küçük levellerini güllelemeye başlamıştım.
NEYİ SAVUNDUĞUNUZUN KONULARI NERELERDEN NERELERE ÇEKTİĞİNİZİN FARKINDA VARIN. HAKLI ÇIKMAYA ÇALIŞIRKEN DAHA DA REZİL OLUYORSUNUZ. UTANMAZ HERİFLER SİZİ.
ettiğin o küfürlerden sonra seni karşıma adam diye muhattap almam senin gibi biriyle reelde ki sevgilin bile aynı hanlıkta kalmadı şuan seninle aynı hanlıkta duran senin gibi düşünendir.
börü hanlığındakilerine yanaşmak için yaptığın yağcılıktan başka birşey değil biliriz ki ne siz ne de onlar sizi sever
Börü olarak istediğimiz cevabı biz senden aldık.Umarım herkeste anlamıştır.Ama teşekkür etmiyoruz.
[b][b][b]“biz sıramıza bakarız, Kim kesiyorsa kessin, bize sıramızı söyleyin, sıramız geldiğinde keselim.” dendi. Bu cümleden sonra biz omuz omuza mı olmuş oluyoruz. Biz Ailevi değerlere küfür edenlere karşı cephe almamakla itham edemezsiniz.[/b][/b]
[/b]
; ss te herşey detaylı var kırpıp kırpıp yazma bence o sizin sorununuz bizi ilgilendirmez ben sırama bakarım diyen sugoydu ssi mevcut sende
Özet diye yazdığım yeri kırpsanda= zaten sonuç itibariyle senin yazdığınla benim yazdığım aynı şey. Biz sıramıza bakarız.Bizde yalan yok.Okuduğunu anlama kabiliyetine sahip herkes bunu da destekler.Hala yukarıda yazdığınla çelişmeye devam ediyorsun. seviyor muyuz sevmiyor muyuz?
Ve Mafiodan çıkan oyuncu hakkında:
son olarak Mafiodan çıkan oyuncuyu biz kendi yönetimimizle oturup konuştuk.Ortada dolaşan o küfürlü wp görüntülerinde karşıya herhangi bir küfrünü görmedik.Tam aksine küfür eden arkadaşlarını uyarıyordu.Güzelce bi oku. Liderler grubunda sende vardın. O yaptırım yapacağız dediğiniz oyuncular arasında o da vardı.Ve siz hepiniz o oyuncuyu temize çıkarıp saf dışı bıraktınız.Elinde var oku.Temize çıkardığınız oyuncuyla bize ayrıca yüklenmeyin.gerek yok bunlara.Şahsi kişisel sorun yaşadığı biri ile kışkırtma terimleri üzerinden oyun oynuyorsa da bu onu ilgilendirir.Zaten şikayet et butonu önünüzde..Yönetim gereken cezayı veriyor.Börü ye gelen her oyuncu Börü 'nün kurallarını ve yönetim biçimini kabul etmiş sayıyoruz.Hana girdikten sonra yaptığı bi yanlış olursa Yönetime ulaşırsınız.Gereken neyse konuşulur...
ve son olarak bir dipnot: Ailevi değer savunuculuğuna soyunmuşsun madem ; önce kendi yanına , magronlara canlı yayında küfür eden oyuncuyu almayacaktın takımına. onunla beraber , Milletin hakkına girip, o ejderi kestiğin linki de buraya koymuyorum