30-07-2019, Saat: 19:24
Uzun zamandır oyunun infernal ve yancılarının tarafında olduğu herkes tarafından zaten kabul görülmüş durumda bunu inkar eden sadece kendileri var.HAFIZ61 dostumun attığı ssi oyun bilgisi olan herkes anlayabilir. O konu hakkında infernale yazdığımda konuyu çok komik noktalara çekerek değiştirdi ve beni başından savmıştı. Tweety kardeşimin de dediği gibi 20k zaferle tüm hayranları dizip gizemli muhafız itemleriyle bedava onurunu kasıp kendini oyuncu sanmaya başladı.Bu arkadaş bu kadar göze batan bir şekilde piyasaya sürülmeseydi ne mib ben oyundayken zanaatçilere bayrak olarak dikilmeyecekti ne de madde 16 kuralı çıkacaktı herkes bu oğlandan önce olduğu gibi oyununu oynayacak asıl rakip olan magmarlar ile savaşacaktı. Sonuç olarak ben dahil olmak üzere infernal ve yancılarına baş kaldıran, onların oyununa mani olan çoğu oyuncu banlandı.E hal böyle olunca biz de ''Devlet ile savaşılmaz'' mantığı ile ırkı bıraktık. Gereğinden fazla kayrılan bu arkadaşı tez zamanda blokeleyin ki ırk normalde dönsün. Uzun zamandır takip ediyorum burber tek başına savaşıyor adama sürekli ayna zede gülle.Bu nereye kadar sürecek arkadaşlar? Mobil oynayan birinin karşılık vermemesine rağmen sürekli kesilmesi adil değil madem yönetim ırk içi kaosu seviyor af çıkardın ben ırka geri döneyim eskisi gibi zanaatçilere kitleyelim arkadaşları nasıl fikir?
FARZETKİİ