30-07-2019, Saat: 18:36
Madem yine alakam olmayan bir konu bana sıçradı ben de kendimce açıklık getireyim. Infernal isimli oyuncu bu oyunda beni kardeşi olarak gören bunu her firsatta dile getiren hatta 5 kesiyorsam tweetyi 1 sefer de senin icin kesiyorum diyen birisiydi benim icin kendisine olan saygım bakidir. Ben infernalle küfür olayını öğrenince konuştum haklısın küfür yanlış dedim. Hatta hanliklarinde ki isim vermek istemediğim oyuncunun ilk bana ettiği küfür icin insanların profilinde paylaştığı konuşma geçti aramızda. Çünkü bu oyunda ki gorevim dolayısıyla taraf olmazdim. Ara bulmak icin sacma ve gereksiz bir rol ustlendim. Bana mibden gelen ilk hakaret olduğu icin de sikayet etmeyeceğimi kız arkadasi ve kendinin benim icin saygı görmeye değecek insanlar olduğundan bahsettim bu konu da dogrudur. Ama bir sure sonra cevremde ki buyuklerimin arkadaşlarımin anlatmasiyla Infernal nickli arkadasimizin benim ozel hayatimi kurcaladigini bununla ilgili açıklar bulmaya calisip bunlari insanlarla paylasmak istediğini ogrendim. Bir açığım olmadığı icin sadece kendisini arkadas listemden cikarip birdaha asla muhattap olmadim. Bana 2 yillik real hayattan devam eden iliskimi bitirmek icin yapilan baskidan, arkadaslarimla döndüğüm instance icin yedigim zede ve gulleden ve kesilmemden bahsetmek istiyorm biraz da. Ben bu zamana kadar bu oyun da kimsenin etlisine sutlusune karismadim. Kimseyi de kırmadım kirdiysam da hep ozrumu diledim. Profilim de yazan pall mall & beauty yazisini silmem icin yapilan baskilara asla karsilik vermedim. Oyun da durusum hep belliydi küfür eden hic kimsenin arkasini almadim yanında durmadım bunu yapan kendi erkek arkadasim da olsa farketmez.Defalarca yıkılan kendi emeklerimle ayaga kaldirdigim hanligimdan sirf haklarinda soylenenler icjn ayrildim. 2 yildir pall mall ile olan iliskim basladi baslayali asla onsuz instance dönmeyen ben Infernal ve Börtecine isimli kullanıcılar yüzünden instance donemez oldum. Buna çöl atesi de dahildir. Instance donen takim da ben osmanli hanligindan bir abim burber pall mall ve col atesi vardi. Beni ınstance döndüğüm icin kestiler, col atesini aynaladilar ama bizden baska kimseye dokunmadilar bu da bir gercektir. Evet bu oyun da hep iyi olalim hep birlik olalim istedim elimde 100lerce ss mevcut. Asla hicbirini paylasmadim paylasmam da kimseyi bu sekilde rencide etmeye de çalışmam. Daha buraya yapabileceğim satirlarca olay var ama paylasmak istemiyorum ben oyunun en büyük Pollyannasiydim bu güne kadar. Bundan sonra degilim. Tarafıma küfür ve hakaret edildiği dogrudur. Pall Mall in ve oyunda bana deger veren diger oyuncu arkadaslarimin bana hakaret edilerek kiskirtilmaya calisildigi da dogrudur. Bu konuya baska ikinci bir mesajim asla olmayacak. Ben bir muhafizim tarafsız olmak benim gorevim keske herkes benim gibi iyi niyetle yaklassa benim gibi hareket etse. Mobilden yazıyorum bu mesaji eksik yanlis yazdigim bir kelimem varsa kusura bakmayin lütfen. Hepinize iyi ve keyifli oyunlar dilerim.