30-07-2019, Saat: 18:30
(30-07-2019, Saat: 18:27)- PALL MALL - Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bir küfürü normalleştirmedik. Diyip küfür eden şahıs 15 gün boyunca hanlık dışı bırakılıp istediğiniz şikayetleri edebilirsiniz keseilirsiniz diye bıraktık sonra hana geri aldık diyorsun. ? Aynen normalleştirmemişsin aynen.
ve ss ile mevcut bir özür mesajı var bu demek değil ki o zaman küfür edelim özür dileyelim bitsin ama senin gibi
Mafıo ozur dıleyemez ama sizin namusuma laf eden köpeğiniz özür diler öyle mi? Kabul edildi mi o özür sence? Karını erkeklik göstereyim diyin bir itin özrünü kabul mu edecez. Yüzsüz utanmaz arlanmaz seni. İnsanda biraz utanma olur savunduğu küfre bakıp biraz utanma olur. Yaşınızın başınızın adamı olun adam olun. https://i.hizliresim.com/lQvrBb.jpg
amaç dj ve cellat olsa ejder sırasını bütün hanlıkların kesebileceği şekilde düzen oluşturulmaz devam edilirdi
Dehliz orda git bak geçmiş dövüşlere kimlerin ejderleri çalınmış MİB tarafından öyle konuş hariçten gazel okuma.
börü hanlığındakilerine yanaşmak için yaptığın yağcılıktan başka birşey değil biliriz ki ne siz ne de onlar sizi sever
Ben yukarda ne dedim o size mahsus hareket. Ben sizin gibi omurgasız dik durma problemli olsaydım çoktan Asiller & Börü ittifağına girip infoşun yaptığı gibi küçük levellerini güllelemeye başlamıştım.
NEYİ SAVUNDUĞUNUZUN KONULARI NERELERDEN NERELERE ÇEKTİĞİNİZİN FARKINDA VARIN. HAKLI ÇIKMAYA ÇALIŞIRKEN DAHA DA REZİL OLUYORSUNUZ. UTANMAZ HERİFLER SİZİ.
ettiğin o küfürlerden sonra seni karşıma adam diye muhattap almam senin gibi biriyle reelde ki sevgilin bile aynı hanlıkta kalmadı şuan seninle aynı hanlıkta duran senin gibi düşünendir.