30-07-2019, Saat: 17:13

Konu hakkında en son şu görseli bırakma gereği duydum, bunun yanındakiler görsünler savaş neden ve nasıl başlamış. Belki artık sorgulama ihtiyacı duyarlar. Hiç mi konuşulmamış sövülmüş mü birilerine diye. Ejderden sonra saldırılar geliyor ve insan gibi soruyoruz karşımıza çıkarılan bahaneye bakın, ejder deseler madde 16dan gidecekler çünkü bilir eski muhafız mağazası soyguncuları.
Verdikleri çözüm önerisi de onların düşmanlarına düşman olmamız. Tanıdık geldi dimi? Bu adamlar birini beğenmiyor başkalarını tehdit edip kesiyorlar o beğenmediklerine onlar da düşman olsun diye. Şu an Börü'yü bize düşman etmeye çalışmak istedikleri gibi. ''100 ayna atın kapatalım'' ''Mafıo'yu ejderde istemeyin dalmayalım'' ''Mafio ile ittifak bozun gülle atmayalım haftaya da size kule alalım'' Tanıdık geldi mi bu konuşmalar? Tek başına çaresizler çünkü. 'Adamlar' sanal maganda. Bu ssleri, bu açılan forumları gören yönetimin malum hanlığın ağlamaklı tonda yazdığı ticketlarına baktıktan sonra vakitleri kalırsa bunlar hakkında somut bir yaptırım yapması gerekiyor. Tehdit ettikleri somut, saldırı attıkları somut, topluca oyun bıraktırdıkları somut, arkadaşlarının açtıkları servera geçip patlayınca geri buraya dönduklerı de somut. Feo bunların babalarının malı değil. DJ ve cellat aşkı ile insan ırkının içine ettiler. Ya somut adımlar atılır ya da aksi takdirde bunlar 9-10 kesmeye devam eder, 5 level gülleler ben de 3 aydır savaştan kaçmamışım bu saatten sonra mı kaçacağım? Buyursun devam etsinler buyursun herkes sessiz kalsın, evvela hanlığımı tahliye edip sizin oynadığınız gibi düşük levellere, değer verdiklerinize, sizle instanceye girenlere (çok sevdikleri ejdere bir tur daha girebilmek için bahane ettikleri çöl atesini de kesip aynadılar biliyor muydunuz?), size hediye atanlara oynarım. Sizin usül yani. Bol tahrikli. Hadi eyvallah. He bu arada bunu yaparken bana sövmüş adamlarla, bana dalalı daha 1 hafta olmuş adamlarla, 2 yıldır kavgalı olduğum iki handan da bu olay yüzünden bloke yiyen adamların olduğu meseleleri yutup ittifak olmam merak etmeyin o size mahsus bi hareket. Dönüp buna da özür diledik kapandı dersiniz şimdi o zaman mafio mevzusu neden kapatılmadı güçsüzler niye kapatayım dalacam kesecem dıyen 'adamların' da ssleri mevcut. Çıkarlarınız için daha ne kadar rezil olacağınızı tüm feo izliyor. İyi oyunlar.