30-07-2019, Saat: 16:37
(30-07-2019, Saat: 16:10)Violet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar,Ben bunu tüm hanlıklara söyledim sonuç ne oldu hepsi beni hatalı buldu hiçbiri yaklaşmadı 2860 dja onurum var hadi 2900 ölümi ile yaptık diyellm 10 tane hanlık var bu tarafta ben djayı 2900den 3k yapmak için 10ay beklemem gerek neden peki çünkü infernal ABİLERİ zamanında öyle bir kural koydu herkeste tamam dedi. O herkesin içine ben de dahilim bu arada mâlum 7 ay mobil olunca ve böyle bir ırka sahip olunca sustum. Daha birkaç gün önce de gittim söyledim ejderi dja 2800+ lar kessin hem düşük dja onurlular boşa efect basıyor hem gereksiz diye yemediğim laf kalmadı. Menfaatçiymişim de bir ton laf yedim. Halbuki sanki bir tek benim dja onurum 2800+. İnfernal denilen şahıs ondan önce dja madalyasını 3k yapıyoruz diye kuduruyor ucak kıskançlığından onun getirdiği sistemi utame ve ikisi tamamiyle ucak kıskançlığından böyle anlamsız saçma sapan bir şey yaptılar. Aylarca ejder de sorun olmadı her hanlığa yüzükler verildi onuru fazla olanlar dja takımlarına hangi hanlıkta olduğuna bakılmaksızın getirildi ama sözde sistemlerinde hanlık liderlerine mafioyu ejderden çıkarıyoruz EMRİ verildi. 2 3 hanlık bu EMRE itaatsizlik yaptı da sesini çıkardı hakkını yemeyeyim. Ben giderim ejderi djası 2800 olursa bir gün infernal ile de keserim ben istedim ki herkes kaynaşsin bu sayede düşmanlıklar da azalır insanlar konuşmayı oğrenir. Ama ne mümkün konuşmayı bilmeyen infernal ve gölge savaşçılarıyla iş yapmak. Tek başıma ejder kesecektim sıra bendeydi gittim yazdım ejder 50 onur veriyor ben tekim gelin 10 onurdansa 50 alalım diye kimse gelmedi. Gittim ejderi tek başıma kesecekken bu zamana kadar kimsenin yapmadığı ejder çalma işlemini yine mib yaptı. 1 kişinin ejder almasından korkup tüm ırkı önce ayartıp sonra ejderimi aldı. Ben yine diyorum gelin dja onuruna göre kuralım takım ama beyfendiler egolarını yenip benle yan yana instance kesebilecek mi asıl soru bu.
Aylardır aynı konu üzerinden tartışıp duruyorsunuz. Mesele ejder kesimindeki anlaşmazlıktan çıkmış belli ki. Konuya karışmak istemesem de, sizin aranızdaki bu savaş bizim tarafı da olumsuz etkiliyor, zira savaşacak rakip yok, tadı kaçıyor böyle olunca da.
Eğer tek derdiniz ejderse zaten şahsi fikrim kesim stratejiniz yanlış, hanlıkların sırayla kesmesindense bizim taraftaki gibi bir sıra oluştursaydınız bu sıkıntılar yaşanmazdı. Ejder bossu herhangi bir hanlığa ait değil, ortak kesilmesi gereken bir boss. Magron tarafında DJ onuru 2500 üstü olan oyuncuların hepsi sırada bekliyor ve takımda DJsi 3k olup çıkanın yerine sırada bekleyenlerden DJsi en yüksek olan giriyor, bu şekilde de herkes sırası geldğinde onurunu kasıyor, kimseye haksızlık olmuyor. Kendi adıma 2-3 ay ejder takımını ayarladım, ne kimseye bir haksızlık oldu, ne de kimse sorun çıkardı. Ben çıkarken de yine güvenilir hak yemeyeceğine emin olduğum birine sıra listesini devrettim, aynı şekilde devam ediyor. Bu arada birbirleri ile sorunu olan oyuncular bile ejder takımına bunu yansıtmadı, yeri geldi aynı takımda ejderi kesti sorunsuz bir şekilde.
Diyeceğim o ki, artık bu sorununuza yapıcı bir çözüm bulmanız lazım, birbirinizi sevmek, canciğer olmak zorunda değilsiniz. Ancak bu şekilde görüyoruz ki hep çözümsüz bir şekilde aynı konuları tartışmaktan ileri gidemiyorsunuz. Ve aranızdaki savaş en çok size zarar veriyor.
Ayrıca konuyu açan arkadaş karşılıklı polemik amacıyla açmamış olsa da ne yazık ki yine buna dönmüş, lütfen konu altında karşılıklı sataşma ve polemikten kaçının.
Aklı selim bir şekilde düşünüp bir çözüm bulmanız dileğiyle.
İyi oyunlar
MY PRECIOUSSSS!