30-07-2019, Saat: 15:29
(30-07-2019, Saat: 12:12)Trialgant Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaratıklardan gelen tp çok az en az 10 kat artmalı
Düşen gümüşler çok az ve arttırılmalı
Mağazada yeşil silah ve itemleri olmalı premium mağazada sadece mavi item setleriin silah ve üst ve alt dizliği olmalı
Drop artma etkinliği olmalı
Biliyorum oyun 2d olsa da halen oyuncu toplayabilir reklam yapılmalı
Bölge geçme süreleri kısaltılmalı
Morok atma kendi ırkımızda süre aralıklı olmalı
1 haftada 7 gün var verilen günlük giriş ödülleri 5 gün 6 ve 7.gün ödülleri gelmeli ve harbi güzel olmalı güzel yanıt bekliyorum admin bey ????
PVP hesabı kasmak isteyenler için xp blok getirilmeli profil hesap ayarları kısmında olmalı
Merhabalar dostum baştan başlayalım.
Yaratıklardan gelen tp ve para demişsin bunlar arttıkça oyunda ki nesnelerin fiyatları da artacağından hiçbir değişiklik olmayacak piyasa da. 1 yaratik 100 altın verse itemler 15bin altın olur bu önerme yanlış o yüzden.
Premium konusuna girmiyorum isteyen istediğini isteyebilir o mağaza da ben para yatırmayan birisi olarak o gelsin bu gelmesin demem o mağazayla işim yok.
Morok atma olayına gelirsek oyunda her pazartesi kale alınıyor ve genel de kaleler birbirimize morok atılarak karşi da ki bossa drnk gelmemek için kullanılıyor ve bu şekilde genel de kale alınıyor o yüzden bu durum da çoğu hanlık kale bile alamaz.
MY PRECIOUSSSS!