Dragons War Forum
ÖNERİ - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: ÖNERİ (/showthread.php?tid=11975)

ÖNERİ - Trialgant - 30-07-2019

3-5 level Yaratıklarından gelen tp çok az en az 10 kat artmalı

Cvp: güncelleme önerileri - AntiLOP - 30-07-2019

Balkonu da salona katalım mı? Big Grin

Cvp: güncelleme önerileri - ISMET - 30-07-2019

İnfernal cosplay  Big Grin

Cvp: güncelleme önerileri - Trialgant - 30-07-2019

(30-07-2019, Saat: 14:11)AntiLOP Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Balkonu da salona katalım mı? Big Grin

mümkünse 5D oyunlar var yeni oyuncu gelmesini istiyorsa admin bey önerilerimi en azından okur kim 2D bir oyun için saatlerini harcar ki hala keyifli olsun ki oynansın değil mi? 
Deri itemlerle kendi levelimde yaratık kesemiyor ölüyorum profilimde kayıflı kıyafetsiz 1 lvl köpeğe yenildiğimin savaşı var  Üzgünüm

(30-07-2019, Saat: 14:15)- PALL MALL - Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnfernal cosplay  Big Grin

ne alaka?
1 level yaratık kesti beni 3 levelken ne saçma bi yorum

Cvp: güncelleme önerileri - K1R1K-S - 30-07-2019

şunların gelmesi ile oyunun bitmesi bir olur Smile

(30-07-2019, Saat: 15:17)Müstear Adlı Kullanıcıdan Alıntı: şunların gelmesi ile oyunun bitmesi bir olur Smile

tamam o zaman bu oyun benim için başlamadan bitti hadi selametle
hesabımın kapanması için ticketi atayım bitsin şu oyun artık benim için

Cvp: güncelleme önerileri - burber - 30-07-2019

(30-07-2019, Saat: 12:12)Trialgant Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaratıklardan gelen tp çok az en az 10 kat artmalı 
Düşen gümüşler çok az ve arttırılmalı 
Mağazada yeşil silah ve itemleri olmalı premium mağazada sadece mavi item setleriin silah ve üst ve alt dizliği olmalı
Drop artma etkinliği olmalı 
Biliyorum oyun 2d olsa da halen oyuncu toplayabilir reklam yapılmalı
Bölge geçme süreleri kısaltılmalı 
Morok atma kendi ırkımızda süre aralıklı olmalı
1 haftada 7 gün var verilen günlük giriş ödülleri 5 gün 6 ve 7.gün ödülleri gelmeli ve harbi güzel olmalı güzel yanıt bekliyorum admin bey ????
PVP hesabı kasmak isteyenler için xp blok getirilmeli profil hesap ayarları kısmında olmalı

Merhabalar dostum baştan başlayalım.

Yaratıklardan gelen tp ve para demişsin bunlar arttıkça oyunda ki nesnelerin fiyatları da artacağından hiçbir değişiklik olmayacak piyasa da. 1 yaratik 100 altın verse itemler 15bin altın olur bu önerme yanlış o yüzden.
Premium konusuna girmiyorum isteyen istediğini isteyebilir o mağaza da ben para yatırmayan birisi olarak o gelsin bu gelmesin demem o mağazayla işim yok.
Morok atma olayına gelirsek oyunda her pazartesi kale alınıyor ve genel de kaleler birbirimize morok atılarak karşi da ki bossa drnk gelmemek için kullanılıyor ve bu şekilde genel de kale alınıyor o yüzden bu durum da çoğu hanlık kale bile alamaz.

Cvp: güncelleme önerileri - BanSHe - 30-07-2019

(30-07-2019, Saat: 12:12)Trialgant Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaratıklardan gelen tp çok az en az 10 kat artmalı 
Düşen gümüşler çok az ve arttırılmalı 
Mağazada yeşil silah ve itemleri olmalı premium mağazada sadece mavi item setleriin silah ve üst ve alt dizliği olmalı
Drop artma etkinliği olmalı 
Biliyorum oyun 2d olsa da halen oyuncu toplayabilir reklam yapılmalı
Bölge geçme süreleri kısaltılmalı 
1 haftada 7 gün var verilen günlük giriş ödülleri 5 gün 6 ve 7.gün ödülleri gelmeli ve harbi güzel olmalı güzel yanıt bekliyorum admin bey ????
PVP hesabı kasmak isteyenler için xp blok getirilmeli profil hesap ayarları kısmında olmalı

Aradığın otel bu değil mi ? .... Neyse dalga geçmeyeceğim . 2D lik bir oyunun geçmişini bilmeden " eziklemeni " ben açıkcası doğru bulmadım . Dediğin vaadlere bakılırsa tek " balkona tualet mi olur ? " sorusuna " olur olur " gibi saçma bir forum başlığı . 

" Bölge geçme süreleri kısaltılmalı 

1 haftada 7 gün var "

Oyunu daraltmaktan başka daha " daraltmamak adına " bir fikrin varsa buyur dalga geçsen daha iyidi .

https://www.youtube.com/results?search_query=kemal+sunal+ne+diyo+bu+

doğru dedin konuyu nasıl kapattırabilirim saçmalamışım