30-07-2019, Saat: 09:56
Bu konunun düzgün bir şekilde açılması gayet iyi olmuş laf dalaşına girmeden bi yere de varamıcaksınız orası ayrı bir olay mib hanlığının kendını çok bişey sanması içler acısı bir durum bana göre oyuna girip baktıgımda sürekli boş saçma hareketler peşindesiniz o bana küfür etti bu etti dicenize bi ortak nokta da konusup özür dilense anlaşılsa daha iyi olucak gibi kendi kafanıza göre bi o oyuncuya bi başka oyuncuya saldırmanız içler acısına bir durumdur. Fasulye tanesi kadar yol kat edemezsiniz ki edemiyorsunuz da sizler bu halde olduğunuz sürece bizler de sorun yaşıyoruz sizler yüzüne sürekli kandas veya akrep kesen oyuncular var burası bi savaş oyunu gerilimler hep oluyor ama üstesinden geliniyor kimse kimseyi boş tehtidler edemez etmemelide yaptıklarınız çok yanlış açıkçası sizler magron olarak oynasaydınız 2 3 kişi sürekli birilerine saldırsaydınız magron ırkında çenyak kasabasından dışarı bile çıkamazsınız bunun da farkında olunuz arkanıza 3 5 kişi alıp sürekli saçma sapan daha hiç gelişmemiş kişilere tranva vererek kendinizi çok bişey sanmaktan vazgeçin insan ırkında ben konustugum her oyuncuya demişimdir birlik olamadığınız için bu halde sürekli ezilicek durucaksınız....