30-07-2019, Saat: 05:17
Hakkımız ve sıramız olan ejderi kestikten sonra başlayan yoğun saldırılardan, düşük levellerimin sürekli güllelenmesinden sonra yapılan bu tarz kışkırtmalara karşı kendi grubumda küfürler ettiğim iddia ediliyor, diyelim öyle benim kendi özel alanımda ettiğim küfür ayıp da, bana karşı alalen namusuma laf atan, ağza alınmayacak sözler söyleyen (hem de 2 kere) sözüm ona 'adamların' yaptığı ayıp değil mi? Ne yapmam lazım? Benim de milleti tehdit edip infonuza yazın diyip ifşalamam mı gerekiyor yanıma adam çekmek için? Adamlarıma oyun bırakıtırıp yönetimi başka servera geçeriz diye tehdit mi etmem lazım? Hala içinizde barındırdığınız bu çocuklarla gelip ''bize küfür ettiler'' diye ağlamanız o kadar komik ki. Ailevi değerlere küfür suçundan ban yiyen adamı ben sizin yaptığınız gibi erkekçe(!) düşüklerinize dalmaya başladım diye handan atıp banı bitince hana geri aldınız. Cidden çok samimisiniz küfüre karşı olan bu narin ince ruhunuzla. Diğer han liderlerine yani ''MAFIO küfür etmiş, biz küfür sevmiyoruz ejdere girmesinler'' diyenlere postayla bu küfürlerin ekran görüntülerini attım adamlar postayı bile silmiş cevap bile yok.
Yani samimiyet akıyor hepsinden. Ya da korku. Oyun sohbetinden edemedikleri tehditleri de discord üstünden diğer hanlara ettiklerini de biliyoruz. Konuyu kısa tutucam ben ne kadar anlatsam da korku nelere kadir ses çıkaramıyor yaşını başını almış adamlar bile bu çocuklara. Gram saygı, selam sabah beklemeyin şu saatten sonra korkarak oyun oynayın abi(!)ler.
Bunların üstüne hala zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışan arkadaşlar, kendi kafalarına göre kural koyup (önceki kuralı da bunlar koyup kendileri bozmuştu bilen bilir ejdersevdalı arkadaşları) o ara savaşan hanlıklar sırayla ejderi kesecek kesemediği için diyor ve ejderi kesiyor ama MAFIO kesmeyecek onlar küfür etti diyor? Ee sizin adamlarınız ettiği ne ? Direk oyundan. Ban da yediler. Hafızanız da mı bi problem var? Hanlık liderlerine MAFIO ınstance yapmayacak, kale almayacak, ejdere girmeyecek diye discord üstünden tehdit konuşmaları yapıyorsunuz bir de yüzsüzce utanmazca.
Olaya geri dönecek olursak Arkadaş listemde Börü'den kimse olmamasına rağmen, yönetimiyle mazide sorunlar yaşamamıza rağmen kendisinden daha güçlü ve köklü hanlıklar gibi korkmamış aksine bu tehditlere kulak asmamışlar, üstüne de bu siz MAFIO'ya destek çıkıyorsunuz diyip bu sefer de bu hanlığın çar olarak güçsüzlerine saldırmaya başlamışlardır. Amaçları dj ve cellattan başka bir şey değildir hala göremeyen arkadaşlar varsa çaldıkları ejderleri ve daldıkların adamların güçlerine baksınlar. Bizim burda 9-10 keserler arenada Kabusla pikaçuya yarım saat ölü dururlar dayak yememek için. Sonuç olarak Ben Börü hanlığına 2-3 kendini admin sanan kapalı info ile anca rütbesiz düşük level kesen bu eski baş muhafızlara(!) el pençe divan durmadıkları için teşekkür ederim. Bi duruşu, onuru olan nadir insan hanlıkları kaldı. Onların namusu değerli bizimki değersiz mi?
İyi oyunlar

Bunların üstüne hala zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışan arkadaşlar, kendi kafalarına göre kural koyup (önceki kuralı da bunlar koyup kendileri bozmuştu bilen bilir ejdersevdalı arkadaşları) o ara savaşan hanlıklar sırayla ejderi kesecek kesemediği için diyor ve ejderi kesiyor ama MAFIO kesmeyecek onlar küfür etti diyor? Ee sizin adamlarınız ettiği ne ? Direk oyundan. Ban da yediler. Hafızanız da mı bi problem var? Hanlık liderlerine MAFIO ınstance yapmayacak, kale almayacak, ejdere girmeyecek diye discord üstünden tehdit konuşmaları yapıyorsunuz bir de yüzsüzce utanmazca.
Olaya geri dönecek olursak Arkadaş listemde Börü'den kimse olmamasına rağmen, yönetimiyle mazide sorunlar yaşamamıza rağmen kendisinden daha güçlü ve köklü hanlıklar gibi korkmamış aksine bu tehditlere kulak asmamışlar, üstüne de bu siz MAFIO'ya destek çıkıyorsunuz diyip bu sefer de bu hanlığın çar olarak güçsüzlerine saldırmaya başlamışlardır. Amaçları dj ve cellattan başka bir şey değildir hala göremeyen arkadaşlar varsa çaldıkları ejderleri ve daldıkların adamların güçlerine baksınlar. Bizim burda 9-10 keserler arenada Kabusla pikaçuya yarım saat ölü dururlar dayak yememek için. Sonuç olarak Ben Börü hanlığına 2-3 kendini admin sanan kapalı info ile anca rütbesiz düşük level kesen bu eski baş muhafızlara(!) el pençe divan durmadıkları için teşekkür ederim. Bi duruşu, onuru olan nadir insan hanlıkları kaldı. Onların namusu değerli bizimki değersiz mi?
İyi oyunlar