29-07-2019, Saat: 21:29
8 kale olmasına rağmen kendileri 3 kale alıyordu bu zamana kadar bir işe yaramamasına rağmen kim ırkı koruyor tüm aynaları bana atarak mı savaşıyorlar karşı ırkla mib bu ırkın zehiridir 3 yıldır da böyle devam etti. Panzehiri savaşmak kesmekti infernal denilen oğlana karşı kimse sesini çıkaramazsa istediği gibi böyle at koşturur. Benim savaşım bitmeyecek muazzamlar vs de umrumda değil ırkta umrumda değil. 1.5 aydır hanlığıma kale bırakmadılar varsın bırakmasınlar kimsenin umrunda da değil artık oyunu oynayanlar dert etsin aylardır tek başımayım sizlere söyledim şu herifi dikkate almayın bu oğlan ilerledikçe sapıtıyor diye.
Ben 3. Yılımı doldurdum dwar da daha da oynarım elimden geldiğince de bu çocukla ve gölgesinde ki oyuncaklar ile oynarım.
Varsın tek başıma ejder almamdan korkup tüm hanlıklar konuşup mafioyu ejderden çıkarsın aylardır 1 kere bile geri vites yapmadım bu gurur bana infernalin yanındakilere de bu acı yeter.
Ben 3. Yılımı doldurdum dwar da daha da oynarım elimden geldiğince de bu çocukla ve gölgesinde ki oyuncaklar ile oynarım.
Varsın tek başıma ejder almamdan korkup tüm hanlıklar konuşup mafioyu ejderden çıkarsın aylardır 1 kere bile geri vites yapmadım bu gurur bana infernalin yanındakilere de bu acı yeter.
MY PRECIOUSSSS!