19-07-2019, Saat: 12:29
(12-07-2019, Saat: 21:43)Navy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar yönetimle konuşmamızdan sonra insan ırkından iki kişi joker seçildi yönetime yardımcı olup yükünü hafifletmemiz için. Etkinlik gibi alanlarda neler görmek istersiniz ne gibi etkinlikler istersiniz ve ya oyunda olan hatalar rahatsız olduğunuz durumlar hakkında bu forumun altına önerilerinizi ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz bunları okuyup sınıflandırıp mantık çerçevesi içinde olan fikirleri yönetime posta olarak ileteceğim sizden tek ricam bu konunu altına sadece fikirlerinizi yazmanız başkaları ile tartışma içine girmemeniz.
Şimiden katılan fikrini bizimle paylaşan herkese çok teşekkür ederim
-Hediye yolu ile hakaretler , aşağlamalar vb. yaptırımı biraz daha sertleşebilir . ( Platoda 3 lwl sınır bile geldi hala laf atanlar bile var. )
-Serador'un ve Anlagrisa'nın 13 ve 16 lwl eklenmeli ve diğer kalan bineklerin ise ( Endarg , şankara vb. ) 16 lwl i eklenebilirse iyi olur .
-Onun dışında 2 yeni sunak eklenmesi lazım ( Su tanrısı ve Hava tanrısı ) ** Dipnot : İsimleri tam böyle değil ben aklımda kalanı yazdım . **
Bu sunakların "Su tanrısı olanı Mana veriyor , Hava tanrısı ise mana eksiltiyor . "( Bilmeyenler için özet bilgilendirme . )
-Kaos'un açılması fikrindeyim .
-Sessizlikte lwl sınırının kalkmasını istemem anormal bir olay olmaz . Sessizliğin doğasını bozduğuna inanıyorum .
-Lwl sınırlandırılması bütün feo yu etkilediğini düşünüyorum . Bize laf atan, kışkırtan veya hakaret eden düşük lwllilere hiç bir şey yapamıyoruz anca 3 saat sessizlik lanetiyle kendimizi avutuyoruz .
-Diğer olağan hataları HAFIZ61 nickli arkadaşımız yazmış üstüne bir daha yazmak olmaz . ( Binekleri ayrı parantezler var diye yazdım . )
-Canlı yayınların fazlalaşması da fena fikir olmaz sanırım . WooDoo Nickli arkadaşımızın canlı yayın açtığını chatden görüyorum . :

-Onur ve kesim eventlerin fazlalaşması iyi olabilir.

-Aynalardan koruyan takıları da unutmadan buraya ekliyelim.
Aklımdakiler bunlardı . Gözümden kaçan eksiklikleri yazarsanız mutlu olurum . :

İyi günler , iyi oyunlar herkese .