Dragons War Forum
ŞİKAYET VE TAVSİYE - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: ŞİKAYET VE TAVSİYE (/showthread.php?tid=11862)

Sayfalar: 1 2 3 4

ŞİKAYET VE TAVSİYE - Navy - 12-07-2019

Arkadaşlar yönetimle konuşmamızdan sonra insan ırkından iki kişi joker seçildi yönetime yardımcı olup yükünü hafifletmemiz için. Etkinlik gibi alanlarda neler görmek istersiniz ne gibi etkinlikler istersiniz ve ya oyunda olan hatalar rahatsız olduğunuz durumlar hakkında bu forumun altına önerilerinizi ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz bunları okuyup sınıflandırıp mantık çerçevesi içinde olan fikirleri yönetime posta olarak ileteceğim sizden tek ricam bu konunu altına sadece fikirlerinizi yazmanız başkaları ile tartışma içine girmemeniz.
 Şimiden katılan fikrini bizimle paylaşan herkese çok teşekkür ederim

Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - Jokaben - 15-07-2019

Oyunda 10 level olarak hiçbir şey yapamamaktan aşırı derecede sıkılmış bulunmaktayım. Yapabileceğimiz şeyler o kadar kısıtlı ki örnek olarak;Talar dönmüyor,kesimin hiçbir hayrı yok (para ve tp az),büyücü gelen her arkadaşa direkt olarak yatıyoruz (ne kadar efekt bastığınızın bir önemi yok büyüye hiçbir şekilde karşılık verilmiyor),meslek deseniz 120 tp kaynakları çeken insan sayısı çok fazla ve piyasası aşırı derecede pahalı (sunak vs de her gün toplamak/satın almak zorlaşıyor.) Sizden ricam tpleri eski haline çevirmeniz çünkü şu an tecrübenin 5 te 1'i  gibi bir oranı alabiliyoruz bu da demek oluyor ki 11 level için 1.6 milyon tpyi 10 level kral akrep keserek (17 bin 777 tane) ancak bu şekilde 11 olabiliyoruz. Esans deseniz günlük maksimum 20k tecrübelik esans alabiliyoruz ki o da 2 aydır filan. Her gün 20.000 tecrübelik esans bassak bu da 80 gün demek oluyor. Yani en az 80 günde level alabiliyoruz o da hiçbir gün kaçırmamız şartıyla.
Peki neden 11 olmak istiyoruz?
1-Taları unuttuk,rütbe kasıp itemleri giymek istiyoruz.
2-Karşı ırktaki büyücülere artık karşılık vermek istiyoruz.
3-Sadece kesim hızım artsın diye premium yapmak yerine ekstra onuru da almak istiyoruz.
4-Kesim ve mesleğe alternatif olarak;baskın,onur ve yeni bir soluk görmek istiyoruz.
5-Zaten büyücülerden çok gerideyiz bir nebze onlara yetişmek istiyoruz.

Genel olarak problemler bunlardır. Ha tp yi eski haline cevirmeyeceğiz diyorsanız şayet o zaman önerilerimize kulak verin mesela nedir bunlar?
-8-9-10 level arkadaşlar için talar ortamı hazırlayın 10 oyuncu yoksa 5 oyuncuyla talar girelim.
-Büyücüler hiçbir şekilde savaşçı arkadaşlara dalamasın ( Zaten savaşçının hiçbir sansı yok)
-Sunak malzemeleri için avlan kısmında biraz daha fazla kaynak çıksın ya da ustaların uğurlu yüzüğü,meslek aletinin rengi ve basılan taşı daha çok iş yapsın.
-Kesimlerden gelen miktar artsın 1 alt seviye kesimlerinden gelen para cidden üzücü durumda.(Normal demeyin kesim sınırı yokken tp fullenmişken gorgulyadan günlük 200 altın kasan insanlar biliyorum.)

Gerçekten aylardır oyunda boş boş takılmaktan çok sıkıldım ve eminim benim gibi oyuncular da mevcuttur. Yıllardır bu oyunu oynuyorum fakat olduğum yerde durmaktan artık rahatsız olmaya başladım ve rica ediyorum artık beklentimizi alalım oyundan.
Oyundaki üst levellere biraz olsun yetişmek için bu yazıyı yazmış bulunuyorum. Değerli vaktinizi bu yazıyı okumaya harcadığınız için teşekkür ederim.

Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - Proteus - 15-07-2019

(12-07-2019, Saat: 21:43)Navy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar yönetimle konuşmamızdan sonra insan ırkından iki kişi joker seçildi yönetime yardımcı olup yükünü hafifletmemiz için. Etkinlik gibi alanlarda neler görmek istersiniz ne gibi etkinlikler istersiniz ve ya oyunda olan hatalar rahatsız olduğunuz durumlar hakkında bu forumun altına önerilerinizi ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz bunları okuyup sınıflandırıp mantık çerçevesi içinde olan fikirleri yönetime posta olarak ileteceğim sizden tek ricam bu konunu altına sadece fikirlerinizi yazmanız başkaları ile tartışma içine girmemeniz.
 Şimiden katılan fikrini bizimle paylaşan herkese çok teşekkür ederim

yaratıklardan düşen dropların iyileştirilmesi. Özellükle item konusu. yüksek seviyelerde item düşürmek neredeyse cennete gıtmek kadar zor oldu.

Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - Valkyrie - 16-07-2019

(15-07-2019, Saat: 16:26)Azrail Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyunda 10 level olarak hiçbir şey yapamamaktan aşırı derecede sıkılmış bulunmaktayım. Yapabileceğimiz şeyler o kadar kısıtlı ki örnek olarak;Talar dönmüyor,kesimin hiçbir hayrı yok (para ve tp az),büyücü gelen her arkadaşa direkt olarak yatıyoruz (ne kadar efekt bastığınızın bir önemi yok büyüye hiçbir şekilde karşılık verilmiyor),meslek deseniz 120 tp kaynakları çeken insan sayısı çok fazla ve piyasası aşırı derecede pahalı (sunak vs de her gün toplamak/satın almak zorlaşıyor.) Sizden ricam tpleri eski haline çevirmeniz çünkü şu an tecrübenin 5 te 1'i  gibi bir oranı alabiliyoruz bu da demek oluyor ki 11 level için 1.6 milyon tpyi 10 level kral akrep keserek (17 bin 777 tane) ancak bu şekilde 11 olabiliyoruz. Esans deseniz günlük maksimum 20k tecrübelik esans alabiliyoruz ki o da 2 aydır filan. Her gün 20.000 tecrübelik esans bassak bu da 80 gün demek oluyor. Yani en az 80 günde level alabiliyoruz o da hiçbir gün kaçırmamız şartıyla.
3-Sadece kesim hızım artsın diye premium yapmak yerine ekstra onuru da almak istiyoruz.
4-Kesim ve mesleğe alternatif olarak;baskın,onur ve yeni bir soluk görmek istiyoruz.

Genel olarak problemler bunlardır. Ha tp yi eski haline cevirmeyeceğiz diyorsanız şayet o zaman önerilerimize kulak verin mesela nedir bunlar?
-8-9-10 level arkadaşlar için talar ortamı hazırlayın 10 oyuncu yoksa 5 oyuncuyla talar girelim.
-Büyücüler hiçbir şekilde savaşçı arkadaşlara dalamasın ( Zaten savaşçının hiçbir sansı yok)
-Sunak malzemeleri için avlan kısmında biraz daha fazla kaynak çıksın ya da ustaların uğurlu yüzüğü,meslek aletinin rengi ve basılan taşı daha çok iş yapsın.
-Kesimlerden gelen miktar artsın 1 alt seviye kesimlerinden gelen para cidden üzücü durumda.(Normal demeyin kesim sınırı yokken tp fullenmişken gorgulyadan günlük 200 altın kasan insanlar biliyorum.)

Gerçekten aylardır oyunda boş boş takılmaktan çok sıkıldım ve eminim benim gibi oyuncular da mevcuttur. Yıllardır bu oyunu oynuyorum fakat olduğum yerde durmaktan artık rahatsız olmaya başladım ve rica ediyorum artık beklentimizi alalım oyundan.
Oyundaki üst levellere biraz olsun yetişmek için bu yazıyı yazmış bulunuyorum. Değerli vaktinizi bu yazıyı okumaya harcadığınız için teşekkür ederim.

Söylediği her şeye takılıyorum, biraz daha aktif olmamız için iyileştirme yapılması şart.

Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - MUKACE - 16-07-2019

(15-07-2019, Saat: 16:26)Azrail Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyunda 10 level olarak hiçbir şey yapamamaktan aşırı derecede sıkılmış bulunmaktayım. Yapabileceğimiz şeyler o kadar kısıtlı ki örnek olarak;Talar dönmüyor,kesimin hiçbir hayrı yok (para ve tp az),büyücü gelen her arkadaşa direkt olarak yatıyoruz (ne kadar efekt bastığınızın bir önemi yok büyüye hiçbir şekilde karşılık verilmiyor),meslek deseniz 120 tp kaynakları çeken insan sayısı çok fazla ve piyasası aşırı derecede pahalı (sunak vs de her gün toplamak/satın almak zorlaşıyor.) Sizden ricam tpleri eski haline çevirmeniz çünkü şu an tecrübenin 5 te 1'i  gibi bir oranı alabiliyoruz bu da demek oluyor ki 11 level için 1.6 milyon tpyi 10 level kral akrep keserek (17 bin 777 tane) ancak bu şekilde 11 olabiliyoruz. Esans deseniz günlük maksimum 20k tecrübelik esans alabiliyoruz ki o da 2 aydır filan. Her gün 20.000 tecrübelik esans bassak bu da 80 gün demek oluyor. Yani en az 80 günde level alabiliyoruz o da hiçbir gün kaçırmamız şartıyla.

Oyunun orjinalliği bozan şeyler dışındaki hepsine katılıyorum.
Ama 11 lv olduktan sonra tp az gelebilir sıkıntı yok   Smile

Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - Axe-Man - 16-07-2019

Premiumdaki hızın com'a uyarlanması yani 3x'e yükseltilmesi gerekli , Bunun yanı sıra Azrail nickli oyuncunun dediği gibi düşük seviyelerde tecrübe alımı çok zor kendimden biliyorum. Bununla ilgili etkinlikler getirilecek denmişti ama sadece lafta kaldı tecrübe alımı için hiçbir adım atılmadı.

Ek olarak büyümekten konu açılmışken eskiden ceza almış oyunculara , sınırsız hesabı kapatılmış oyunculara ( İstisnalar hariç küfür vs.) oyundaki canlılığı arttırmak için Af getirilebilir.

Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - Baika - 16-07-2019

Serverda şuan yeni oyuncu yığılması var, bunu dengelemek için düşük leveller için daha çok onur etkinliği getirilmeli. Örneğin kazananın 1k kaybedenin 500 extra alabileceği bir arena etkinliği gibi, iki taraf da kazanç sağlamalı ki katılım olsun.

Tplerin düşmesi konusuna gelecek olursak tabii ki bazı tp etkinliklerinin yapılması taraftarıyım fakat tplerin eski haline dönmesi üst levelde yığılma yaratıyor ve alttan gelenler yarım yamalak level atlamak zorunda kalıyor.Zaten level kilidine kendini dayayıp dövüşçü rütbesinden savaş bilgini olan yşo madalyası bile olmayan adamlara yeterince şahit olduk fazlasına gerek olmadığını düşünüyorumSmile

Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - MAKE IT BEST - 16-07-2019

Öncelikle bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim.Joker oyuncuların yönetime yardımcı olması iyi oldu ama ben bu konuda yönetime birkaç kez yardımcı olurum dememe rağmen beni kaideye almadılar , üstelik oyundaki tüm hataları eksikleri tek tek sıralayıp gerçek ss ve linkleriyle beraber adminlere iletmeme rağmen.Ciddiye alacaklarını yine düşünmüyorum ama ben yinede önerilerimi ve hataları tekrar sıralayayım

Hatalar
-Yeni açılan sisli adalardaki tüm yaratıklar ve eldiv-krofdorların nüfuz-püskürtme oranları tamamen hatalı (11-12 level ada yaratıklarına 40 nüfuz ile 13-14 levellere ise 80 nüfuz ile tam vurulması gerekiyor)
-Aynı şekilde adadaki bazı yaratıkların özellikle kadhasların düz vuruşları olması gerekenin 30-40 puan üzerinde
-Demircide 12 level kırmızı silah ve yay birleştirmesi için istenilen altın gerçeğin çok üzerinde (12 level kırmızı 2 silah için 42 altın kırmızı yay için 75 altın istenmesi lazım)
-Mistik görüş ile düşen hayat cevheri ve inkarnum - sentrido düşme oranları olması gerekenin çok altında
-Akrepler kralından 11-12 level mavi yüzük ve madalyonlarında düşmesi gerekiyor
-Pembe rüya olayı aylardır (belkide yıl oldu) anglarisa atmıyor

Eksikler
-11 level item ve efekt reçeteleri oyuna ve yaratıklara eklenmeli
-Hırsız sandıkları eklenmeli
(Bu saydığım eksikler gezgin gibi olaylarda çok uçuk fiyatlarla gelmesi saçma bu reçeteler ve sandıklar tamamen bedava bir şekilde yaratıklardan elde edilmesi lazım)
-11 ve 12 level meslek kaynaklarının eklenmesi lazım
-16 level binekler eklenmeli

Öneriler
-Üst leveller tp sınırı ile yeterince bedava onur ve para kastı alt levellere yönelik yenilikler yapılmalı.Mesela 2 yıl önce arenada kazanana 1400 kaybedene 700 onur etkinliği vardı düşük levellere özel olarak bu etkinlik getirilebilir
-Rüzgar gülü ve kirit kalesi eklenebilir
-Ölümiler türbesi ve büyülü orman eklenebilir oyuncular daha hızlı dj ve cıva kasabilirler
-Ateş ve Işık meydanında takas mağazası var ama sertifikaları elde edebileceğimiz bir etkinlik yok(Önerim hafta sonu pvplerinde katılan ''rastgele'' 1 oyuncuya bu sertifikalardan verilebilir hem pvplere katılım artar.Zarara göre verilmeme nedeni itemi olmayanları sertifikaları almada zorluk çekmeleri)
-Aynı şekilde takas mağazasından oyuncular iksirler dışında faydalanamıyor mavi aletler tekrar eklenebilir(Tüccar markası sayısına göre çeşitli nesnelerin alımı eklenebilir)
-7-10 level arasına dövüş alanlarında hafta sonu özel ödüller verebilir hem bu seviyedeki oyuncu sayısı artar hemde rahatça rütbe kasabilirler
-Kaotik savaşların başlaması için katılımcı sayısı biraz daha düşebilir(Önerim 8)
-Üst sekmede yer alan günlük düzenli olayların sayısının artması lazım.Hem yeni gelişmeler kazanırız hem de oyuncular farklı olayları kasmakla meşgul olurlar(Bu olaylar için yeni petler de gelmeli)
-Kaos olayının 2. aşamasına bu kitle ile geçmek imkansız gibi 2. aşama açılıp oyuncuların kasılması sağlanabilir
-Korvusun ileri seviye türleri ve vargah gibi alt seviye oyuncularında elde edebileceği binekler ve olaylar gelebilir
-Yaratıklardan gelen tpyi baya azalttınız özellikle su altından çünkü oyuncuların level alıp üst level sayısının artmasını istemediniz keşke böyle yapacağınıza oyuncuları alt levelde kendi rızaları ile nasıl tutabilirim diye düşünseydiniz (en azından korr yavrularının tp oranlarını eskiye çevirebilirsiniz)

Benim önerilerim bunlardır yönetim yardım isterse elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Lütfen aldığınız kararlarda oyuncularında görüşüne önem verin

Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - Wolverine - 17-07-2019

(16-07-2019, Saat: 23:29)HAFIZ61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim.Joker oyuncuların yönetime yardımcı olması iyi oldu ama ben bu konuda yönetime birkaç kez yardımcı olurum dememe rağmen beni kaideye almadılar , üstelik oyundaki tüm hataları eksikleri tek tek sıralayıp gerçek ss ve linkleriyle beraber adminlere iletmeme rağmen.Ciddiye alacaklarını yine düşünmüyorum ama ben yinede önerilerimi ve hataları tekrar sıralayayım

Hatalar
-Yeni açılan sisli adalardaki tüm yaratıklar ve eldiv-krofdorların nüfuz-püskürtme oranları tamamen hatalı (11-12 level ada yaratıklarına 40 nüfuz ile 13-14 levellere ise 80 nüfuz ile tam vurulması gerekiyor)
-Aynı şekilde adadaki bazı yaratıkların özellikle kadhasların düz vuruşları olması gerekenin 30-40 puan üzerinde
-Demircide 12 level kırmızı silah ve yay birleştirmesi için istenilen altın gerçeğin çok üzerinde (12 level kırmızı 2 silah için 42 altın kırmızı yay için 75 altın istenmesi lazım)
-Mistik görüş ile düşen hayat cevheri ve inkarnum - sentrido düşme oranları olması gerekenin çok altında
-Akrepler kralından 11-12 level mavi yüzük ve madalyonlarında düşmesi gerekiyor
-Pembe rüya olayı aylardır (belkide yıl oldu) anglarisa atmıyor

Eksikler
-11 level item ve efekt reçeteleri oyuna ve yaratıklara eklenmeli
-Hırsız sandıkları eklenmeli
(Bu saydığım eksikler gezgin gibi olaylarda çok uçuk fiyatlarla gelmesi saçma bu reçeteler ve sandıklar tamamen bedava bir şekilde yaratıklardan elde edilmesi lazım)
-11 ve 12 level meslek kaynaklarının eklenmesi lazım
-16 level binekler eklenmeli

Öneriler
-Üst leveller tp sınırı ile yeterince bedava onur ve para kastı alt levellere yönelik yenilikler yapılmalı.Mesela 2 yıl önce arenada kazanana 1400 kaybedene 700 onur etkinliği vardı düşük levellere özel olarak bu etkinlik getirilebilir
-Rüzgar gülü ve kirit kalesi eklenebilir
-Ölümiler türbesi ve büyülü orman eklenebilir oyuncular daha hızlı dj ve cıva kasabilirler
-Ateş ve Işık meydanında takas mağazası var ama sertifikaları elde edebileceğimiz bir etkinlik yok(Önerim hafta sonu pvplerinde katılan ''rastgele'' 1 oyuncuya bu sertifikalardan verilebilir hem pvplere katılım artar.Zarara göre verilmeme nedeni itemi olmayanları sertifikaları almada zorluk çekmeleri)
-Aynı şekilde takas mağazasından oyuncular iksirler dışında faydalanamıyor mavi aletler tekrar eklenebilir(Tüccar markası sayısına göre çeşitli nesnelerin alımı eklenebilir)
-7-10 level arasına dövüş alanlarında hafta sonu özel ödüller verebilir hem bu seviyedeki oyuncu sayısı artar hemde rahatça rütbe kasabilirler
-Kaotik savaşların başlaması için katılımcı sayısı biraz daha düşebilir(Önerim 8)
-Üst sekmede yer alan günlük düzenli olayların sayısının artması lazım.Hem yeni gelişmeler kazanırız hem de oyuncular farklı olayları kasmakla meşgul olurlar(Bu olaylar için yeni petler de gelmeli)
-Kaos olayının 2. aşamasına bu kitle ile geçmek imkansız gibi 2. aşama açılıp oyuncuların kasılması sağlanabilir
-Korvusun ileri seviye türleri ve vargah gibi alt seviye oyuncularında elde edebileceği binekler ve olaylar gelebilir
-Yaratıklardan gelen tpyi baya azalttınız özellikle su altından çünkü oyuncuların level alıp üst level sayısının artmasını istemediniz keşke böyle yapacağınıza oyuncuları alt levelde kendi rızaları ile nasıl tutabilirim diye düşünseydiniz (en azından korr yavrularının tp oranlarını eskiye çevirebilirsiniz)

Benim önerilerim bunlardır yönetim yardım isterse elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Lütfen aldığınız kararlarda oyuncularında görüşüne önem verin

Önerilerini dikkate aldık bir çoğu zaten yapılması beklenen şeyler. Hatalar kısmında tümü güncellendi Nüfuslar haric ve demirci haric. Paylaşımlarınızı bekliyoruz görüş ve önerilerinizi yazın. Forumda artık onaylama sistemini kaldırdım Dileyen istediği gibi yazabilir görüş paylaşabilir. Yönetimi aşağılarsa o zaman  Savaşa Hazırım

Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - pembe fil - 17-07-2019

16 level binek hariç hafız arkadaşıma katılıyorum. yeni instanceler takılar için civa ve sikka kaynağı olması yanı sıra dja kasmamız için de çok işe yarıyor ve oyunda bu kadar aşırı nadir olmaması gereken mavi takıları biraz daha sıradanlaştırırsanız seviniriz oyunun heyecanı ve zevki bence takı fazlalığı ile çıkıyor. Evet sikke ve dja kasanlar bu söylediğime itiraz edebilir ama mor ile mavi arasında da fark gözden gelinecek bir farktan daha fazla.

O yüzden yeni instanceler ve 240+ kaynaklar en azından gelirse şimdilik çok sevindirik oluruz.

-burber