18-07-2019, Saat: 03:01
(18-07-2019, Saat: 01:33)komodoejderi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Önceki yorumlarda yazan arkadaşlara kesinlikle katılıyorum. Ben de birkaç şey eklemek istiyorum.abi gece gece kahkaha attım ya ilk önce anlayamadım dediğini hatta
-Hırsız kutularını absürt fiyatlara satmak bence çok yanlış ve gereksiz. 120-135 tp kutunun tanesi 10 altına denk geliyor ve oyuncunun alma gibi bir durumu kalmıyor. Böyle satılacaksa daha düşüğe ve diğer oyuncuların alıp açtırabileceği bir fiyatta olması makul.
-Geçen sene Ramazan Etkinliğinde yapılan Ramazan Akçesi olayı oyuncuları bir anda oyuna bağladığını gördük hatta kel burber bile katılmaktan zevk almıştı. Buna benzer etkinlikler düzenlenmeli.
-Hırsız kutularını (120tp ve üstü kutular) seviyesine göre yaratıklara eklenmeli ve düşme oranlarını arttırmalısınız. Kutuları eklemek tabi ki yetmeyecek birde "Meslek Tecrübe Puanı" alımları da açılmalı.
-Kuyumcu reçeteleri eksik ve bunlarda kutular gibi absürt fiyatlara satılıyor etkinliklerde. İnsanlarda 9 seviye manevra +10 kolluk taşı varken bizde yok kimsede. Miğfer reçetesi var ama taşı yok o da ayrı bir sıkıntı.
-9.Seviye(06.12.2018) bu tarihte 9. seviye olmuşum. Neredeyse 7 ay 10 gün. Bu kadar süre bile size her şeyi anlatıyor
-Onur Etkinliği diyoruz iyi güzel de ama katılan yok çünkü teşvik etmiyoruz yada teşvikler yetersiz ve kısıtlı. Geçen Arenada Mutlu Saatlerde arena girip YŞO kasmak istedik karşı ırktan 2 oyuncu arkadaşımız ile 3 arena döndük ve arena bitti. Neden gelmediniz diye hediye attım. Gelen cevap şu: KAYBEDİYORUZ BİR ŞEY KAZANMIYORUZ Kİ SADECE KÜRE VERİNCE 200 ONUR. Ee adam da haklı.
-Yaratıklardan düşen paralar eskisi gibi değil ve tatmin etmiyor. Gorgulya hele resmen çöp.
-Savaşta takılı kalma olayı yüzünden her kesimde 15 dk gide gide artık kesim atmak istemeyen arkadaşlar ile doldu oyun.
-Yeni instanceler lazım civa ve dj onuru kasmak artık zor.
-Koleksiyon alanları genişletilecek dediniz ama sadece dediniz.
-Yeni desteler eklenmesi lazım. Eskiden bodur destesi ile Eski Nesne hayranlayanlar vardı. Frey Kartının nadir olmasına rağmen nadir olmayan Terp Kartından daha çok çıkması resmen saçmalık. Terp Kartının çıkma oranı daha çok olmalı ki oyuncular sikke civa ve dj kasabilsin.
-Bineklerin neredeyse daha yarısı bile eklenmedi. Endarg ve ya Şankara alamayan oyuncuların yeni binekler almaları sağlanabilir.
-Yaptığımız halde başarısını alamadığımız gelişmelerin sayısı azımsanmayacak kadar fazla. Bunu düzeltmelisiniz.
-27lik oklar çalışmıyor bazı ok efektleri vuruş sayısı bittikten hala karakter üstünde kalıyor pet efekti örneğin.
-Yaratıklar hala 2 kere üst üste vuruyor bu yüzden kesim atarken çok savaş kaybettik ve kemer ile meslek aletlerimiz kırıldı.
-Taalarda 12 seviye arkadaşlar dövüşü kaybedince alması gerekenin çok altında onur alıyor.
-Oyun genel olarak çok kasıyor ve hiç akıcı değil.
-Ticketlar çok geç cevaplandırılıyor.

MY PRECIOUSSSS!