18-06-2019, Saat: 04:49 

Ve PANZER arkadaşımın unutup söylemediği şeyleri eklemek istiyorum.. Kesinlikle emin olduğumuz ejder kestiğimiz için  burber ve şahsıma saldırı yapılıp sonra saçma bir  konu belirtilip "tweety"  yüzünden dalıyoruz ve istediğimiz şekilde , istediğimiz kişiye dalarız buna kimse karışamaz dendi.. ve olaylar buralara kadar geldi tek sebebi Infernal ve Börteçine nickli kişilerdir.Kii şöylede bir şey var söyledim yine söyleyim   
  tweety olayında ücretini alıp  girmişim ve bana -machine-  , börteçine , ınfernal  beni ortak konuşmaya alıp  saldırı yapılmayacaktır  sana bitti  diye söylenildi ki ben o gün içerisinde yaklaşık  abartmadan  "10-12" kez saldırı aldım  yöneticilerimiz ve adminlerimiz verilere ulaşabilir tüm saldırıların ss leri bende hala mevcut.Yani sonuç olarak demek istediğim şu kim ne yaptıysa ve ne  yapacaksa aynı şekilde  cevap verilecektir.Haklıyken hiçbir zaman boyun eğmedim eğmem burber kardeşimin dediği gibi. İyi oyunlar   

tweety olayında ücretini alıp  girmişim ve bana -machine-  , börteçine , ınfernal  beni ortak konuşmaya alıp  saldırı yapılmayacaktır  sana bitti  diye söylenildi ki ben o gün içerisinde yaklaşık  abartmadan  "10-12" kez saldırı aldım  yöneticilerimiz ve adminlerimiz verilere ulaşabilir tüm saldırıların ss leri bende hala mevcut.Yani sonuç olarak demek istediğim şu kim ne yaptıysa ve ne  yapacaksa aynı şekilde  cevap verilecektir.Haklıyken hiçbir zaman boyun eğmedim eğmem burber kardeşimin dediği gibi. İyi oyunlar   

![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)