![]() |
İnsan ırkı iç savaş.. - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: İnsan ırkı iç savaş.. (/showthread.php?tid=11717) |
İnsan ırkı iç savaş.. - The Scrapper - 16-06-2019 *Han lideri sıfatında olan , han yönetimi sıfatında olan ama kendi ve ittifak hanlığındaki kişileri düşünmeden hareket eden ego ve kincilik üzerine düzen kuran kişi ve kişilerce maalesef insan ırkı içi savaş oluşmuştur.. *İttifak hanlığındaki küçük lwl oyuncuları savaşının içine sokmuşlardır, buranın bir oyun platformu olduğunu unutacak kadar maalesef kin üzerine kurulu yaşamları olduğunu görüyorum , o insanları savaşın içine atarak ne kadar bencilce hareket ettikleri net ortadadır.. *İnsan içi savaşların hiç bir insan ırkı oyuncuya faydası yoktur , tam tersine büyük kayıplar verir maddi olarak , gelişmede geride kalınır, bu zaten maalesef savaş alanlarında açık ve net ortadadır , magi ırkı insan ırkını gelişmede ve onur oranlarında geçmiştir,bunu herkes farkında ama ona rağmen 1 kelle için 10 kelle alırım ,Son sözlerinizi alıyoruz, uzatmayın. , pişmanlık nedir bilirmisiniz diye tehdit yağdırarak etrafa egolarını tatmin etmek isteyen oyuncular sayesinde insan ırkı huzurlu ve zevkli , eğlenceli bir oyun oynayamıyor.. *MİB hanlığı lideri InFeRNaL Muhazlığı bıraktıktan sonra insan ırkındaki oyunculara huzur vermeyerek sebepsiz yere saldırıda bulunması bir çok kişiyi rahatsız etmiştir, Mayıs ayında başlayan saldırıların devamı niteliğinde tüm hanlara sıçramıştır.. *Burası bir oyun platformu bazıları kendini yüksek yerlerde görmeye çalışmakla uğraşırken bir çok kişi pır yatırmadan kendi imkanları ile burada huzurlu bir şekilde oyun oynamaya çalışıyor, siz onların zevkini ve eğlencesini çalamazsınız bu hakkı kimse vermiyor, bu tür oyunda oyun oynamaya çalışan ve burayı gerçekten oyun alanı olarak görmeye çalışan kişilerin huzurunu bozan kişilerin bu oyunda oynamaları gerçekten içler acısı kendilerine saygıları olmadığından oyunda huzurlu oynamak isteyen oyunculara saygıları olmadığını göstermiş oldular.. *Oyundan insanları soğutarak bir yere gelemezsiniz , insan ırkı olarak çok eksiklerimiz var zaten birlik olup gelişmeye çalışsak hep birlikte daha güzel olmaz mı ? Magilere birlikte kafa tutsak daha eğlenceli olmaz mı bu oyun ? Oyuna döndüğümden beri bu kaçıncı insan ırkındaki iç savaş ? *https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=35766214&server_id=1 9 lwl adama dalmak nedir ? 12 lwlsin [b]Günün Sözü ; Sağıra sözünü , köre yüzünü süsleme , yorulursun!![/b] Cvp: İnsan ırkı iç savaş.. - Jesse - 17-06-2019 Sevgili Nickley , forum konunun altını kirlettiğim için özür dilerim Oyuna yeni başlıyor ve insan ırkı oynamayı planlıyorsanız , bu planınızdan vazgeçin.Magmar olarak düzenlenen tüm etkinlikleri , ve dövüşleri kazanabilme şansı / nimetinden yararlanabilirsiniz. Sevgili ırkdaşlarımız birbirlerini kesip kaynaklarını harcarken , karşı ırkın büyücüleri eğlenerek bizi farmlıyorlar.Her hareketlerinde kendini yücelten Sevgili İnsan Irkı Büyücüleri ise , bu süreçte egolarını tatmin etmek için kendilerinden seviye ve kaynak olarak düşük olan bireyleri / kişileri keserek mutlu oluyorlar. Bu dövüş umarım tüm büyücülere utanç sebebi olur ve birbirinizi kesmeye devam edersiniz. Rakip güçlenirken , 2d oyundaki kaynakları paylaşamamazlık yapıp birbirinize küfür / hakaret etmeye devam edin. Kaybeden taraf sürekli siz olmaya devam ettikçe bakalım hatayı kimde bulacaksınız. Cvp: İnsan ırkı iç savaş.. - burber - 17-06-2019 Bu savaş oyunun sonuna dek devam edecektir. Ben burber olarak ırkı önemsemeden en ufak geri adım atmayacağım haklı olduğum dava da. Kendilerine hanlıktan çıkabileceğimi söylememe rağmen 3 4 levellere saldıracak kadar acizlerdir. Savaş biter sevişmemiz başlar son şişemi sizlerle devireceğim. Burber sizin gibilerin zorbalıklarına boyun eğecek bir karakterden çok daha fazlası. Tek kalır boyun eğmem haksızlıklara. Sözlerimi de https://hizliresim.com/RgXdrj bu ss le kapatıp infernal beyciğimizden de aynı ss ile cevap beklemektedir insan ırkımız. Parasıyla insanları aşağılamaktan madem çok eğleniyor ss leri de yüzümüze vursun ![]() Cvp: İnsan ırkı iç savaş.. - ISMET - 17-06-2019 Bu forumda yeni yazılan yorumların görünür olması için bir yönetici tarafından onaylanması gerekiyor. Öncelikle onaylamayacağınızı bildiğim halde yazıyorum, 2 gün sonra forumu kapatır devam edersiniz sıkıntı yok sizin için ![]() Olayı bilmeyen veya beyni yıkanan arkadaşlar için; Hakkımız ve sıramız olan ejderi kesiyoruz çıkar çıkmaz mib diye bir hanlık tarafından saldırı yiyoruz ama sorunca mesele ejder değil mesele 2 ay önce ''bitti'' dedikleri savaşlara katılınmasıymışmış. ![]() 00:46 PANZER » InFeRNaL,BÖRTEÇİNE: dediğim gibi 2vs2 o zaman umarım başkası katılmaz bunu dedikten 15 dk sonra https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=35559929&server_id=1 *Dövüşe girdiğimde 2vs1 burber'e dalınmıştı. Hem 3. dahil etmişler hem de 2 kişi birden dalmışlar. Gerçi bu mibe girmeden önce infosunda infernali kestiği dövüşler vs vardı nasıl tutabilecekler dimi mazallah keser meser onu ![]() Bunarın sonunda bakın hepsi benden rütbe ve itemce yüksek değil mi? https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=35562929&server_id=1 Sisli adada kesim cebi + orak (kaleden çıkmıştım) ile saldırı yediğim oyuncu da (Kemankeş) benden rütbe ve itemce yüksek dimi? Sonunda orakla kestim orası ayrı tabi ![]() Neyse uzatmadan benden kendi rütbemde bile adama daha dalmamış iken (sadece savaşa dahil olan yancı ayna atan ve ugrassa kesebilecek oyunculara saldırı atıldı 2-3 kez) kaldı ki savaşla alakası olmayan 8-9-10 keseyim? Sabah bi' uyanıyorum 9-10 levellerim saldırı yemiş (kırmızı baltalar- yüzükler bakılmamış, bunun sebebi de 12 level olup baltam kırılıyor diye ağlayan arkadaşlar için) MAFIO BLACK hanlığından 4-5-6 levellerim gülle yemiş üstüne de liderinize sorun denilmiş. Asıl Lider size soruyor gösterin bana bu hareketi yaptığımı? 115 cellatım var çoğu adamınızı tek vuruşta oturtup yara atabilecekken niye dalmıyorum? Bunu yazarken bile meydandayım federer has3g hulk önümde dalsam 1 günlük yarayı bağlayıp göndermez miyim? İster etiklik ister mertlik olsun bunun adı ama sizde olmadığına o kadar eminim ki. Magmar gelince de yazarsınız sonra genel chate ''KeLLe SaLıN CeLLaTıM YüKsEq'' :lol: 19:04 - Machine - » InFeRNaL,PANZER,BÖRTEÇİNE: Yav ben size bana yasal sıze yasakmı diyorum kardeşim sizde kesın :lol: Cvp: İnsan ırkı iç savaş.. - Violet - 17-06-2019 (17-06-2019, Saat: 19:21)PANZER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu forumda yeni yazılan yorumların görünür olması için bir yönetici tarafından onaylanması gerekiyor. Öncelikle belirteyim, bununla ilgili daha önce açılmış forum konusunun kapatılma sebebi, konuyu açan arkadaşın gayet güzel barış çağrısına rağmen, konuyu karşılıklı kavgaya döndürecek cevapların gelmeye başlaması ve konunun amacından saptırılmasıydı. Ayrıca ırkınız içindeki savaş ile ilgili açılan ilk konular değil bunlar, daha önce de açıldı, ancak forum üzerinden kavga etmeye devam etmekten başka bir işe yaramadı bu konular. İnsan ırkı olarak aranızda kavga ediyorsunuz bir süredir, eminim artık iyi kötü herkes nedenini biliyordur. Bir de forum üzerinden kavga etmeye devam ediyorsunuz ki bunun yeri forum değil. Irkınız kendi içinizde konuşabilecekken tercihiniz buradan çatışmaya devam etmek. Moderatörlerin ne yapmasını bekliyorsunuz? Buyrun istediğiniz gibi kavgaya ve forum üzerinden birbirinizi tehdit etmeye devam edin mi demesini? Tekrar söylüyorum arkadaşlar bunun yeri forum değil... Sürekli forumdan, oradan buradan çatışmak yerine umarım aranızda konuşabilerek bu soruna bir çözüm bulursunuz. Zira bu şekilde kendi ırkınıza zarar veriyorsunuz sadece. Konu karşılıklı tehdit ve kavga şeklinde ilerlerse bu konu da kapatılacaktır. Bilginize... Cvp: İnsan ırkı iç savaş.. - ilteber - 18-06-2019 (17-06-2019, Saat: 23:28)Violet Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(17-06-2019, Saat: 19:21)PANZER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu forumda yeni yazılan yorumların görünür olması için bir yönetici tarafından onaylanması gerekiyor. Konumda kimseyi rencide etmemek afişe etmemek adına genel bir barış çağrısında bulunmuştum, herkesin kendine pay çıkartabileceği. Lakin belirttiğiniz üzere "konunun amacından saptırılması" sebebiyle forumdan kaldırıldı. Görüyorum ki aynı amaçla -bknz:Oyundan insanları soğutarak bir yere gelemezsiniz , insan ırkı olarak çok eksiklerimiz var zaten birlik olup gelişmeye çalışsak hep birlikte daha güzel olmaz mı ? Magilere birlikte kafa tutsak daha eğlenceli olmaz mı bu oyun ? Oyuna döndüğümden beri bu kaçıncı insan ırkındaki iç savaş ? -fakat kaynağı belli belirsiz afişelerle dolu bir forum konusu onaylanmış. Bu konu kitlense olmaz çünkü Nickley adlı oyuncunun afişe ettiği(?) meramları yönetimce onaylanmış anlamı çıkacaktır. Bu konu açık kalmaya devam etse farkında olduğunuz üzere uzayıp gidecektir. Sonuç itibariyle ya -evvelden salt barış çağrısı niteliğindeki konumun kapatıldığı gibi- konu kapanmalı ya da amacına uygun olarak salt barış çağrısı niteliğinde düzenlenmeli-düzeltilmelidir. Düşüncelerim bu yöndedir okuyan okumayan herkese saygılar & sevgiler. Cvp: İnsan ırkı iç savaş.. - Mad Spawn_kullanılmayan - 18-06-2019 Ve PANZER arkadaşımın unutup söylemediği şeyleri eklemek istiyorum.. Kesinlikle emin olduğumuz ejder kestiğimiz için burber ve şahsıma saldırı yapılıp sonra saçma bir konu belirtilip "tweety" yüzünden dalıyoruz ve istediğimiz şekilde , istediğimiz kişiye dalarız buna kimse karışamaz dendi.. ve olaylar buralara kadar geldi tek sebebi Infernal ve Börteçine nickli kişilerdir.Kii şöylede bir şey var söyledim yine söyleyim ![]() ![]() Cvp: İnsan ırkı iç savaş.. - Violet - 18-06-2019 (18-06-2019, Saat: 04:21)ilteber95 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(17-06-2019, Saat: 23:28)Violet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle belirteyim, bununla ilgili daha önce açılmış forum konusunun kapatılma sebebi, konuyu açan arkadaşın gayet güzel barış çağrısına rağmen, konuyu karşılıklı kavgaya döndürecek cevapların gelmeye başlaması ve konunun amacından saptırılmasıydı. Öncelikle belirtmek istiyorum ki, bir konunun kapatılması o konuyu açanın düşüncelerinin yönetim tarafından onaylanması anlamına gelmez. Konunun kapatılma sebepleri, konunun yerinin forum olmaması, karşılıklı polemik ve kavga amacı taşıması, destek sistemi üzerinden yapılması gereken bildirimlerin forum üzerinden yapılması, vs. gibi sebeplerdir. Bu konuda da görüyorum ki karşılıklı suçlama ve polemikten öteye gidilemiyor. Ancak daha önceki konuda da dediğim gibi bunun yeri forum değil. Eğer oyun kurallarının ihlali ile ilgili bir şikayetiniz varsa arkadaşlar, kanıt niteliğindeki ssler ile birlikte destek sistemine başvurun lütfen. Onun dışında, birbirinizle zaten chat sistemi üzerinden konuşabilirsiniz, zira aynı ırktansınız. Forum üzerinden karşılıklı polemik, tehdit ve suçlamaların hiç kimseye bir yararı yok. Sadece birbirinizi daha da agresif hale getiriyorsunuz. Aranızdaki sorunların bir an önce karşılıklı diyalogla çözülmesini dilerim. Herkese iyi oyunlar |