01-02-2017, Saat: 22:21
(01-02-2017, Saat: 22:07)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-02-2017, Saat: 21:41)BLACK-DRAGON Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim süresine görede fiyatı olacak tabi. Ben sana amele demiyorum ama sende onur kassaydın sen kasmadın diye niye milletin isteğini tersliyorsunki Sonuçta onur kasmaktada emek var sen saatlerce yaratık kesiyorsun bende saatlerce meslek kasıyorum tp almadan para kazanmak için. Ben onur dağıtılsında demiyorum sadece başta onur kasarak başlamadım, tecrübe aldım ve bunu birazda olsa telafi edebilmek içinde para karşılığı sertifika isteğinde bulundum.iyi ben de barbar balta istiyorum koysunlar o zaman. saatlerce meslek kasıyorum diyorsun 50 altına zaten şampiyonken item alacaksın bunu bir de size kolaylaştırsınlar daha da rahat onur kasın biz de saatlerce yaratık kesiyoruz 150a veriyoruz bir iteme.
Birincisi Önemli olan 50 altlına itemi almak değil önemli olan o itemi alacak rütbeye gelmek.
İkincisi Saatlerce yaratık kesmek saatlerce meslek kasmaktan daha karlı bi iş tartışmayalım istersen kardeş.