Dragons War Forum
MUHTEŞEM HARİKALAR ÇARŞISI - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: MUHTEŞEM HARİKALAR ÇARŞISI (/showthread.php?tid=1033)

Sayfalar: 1 2

MUHTEŞEM HARİKALAR ÇARŞISI - _Alone_ - 01-02-2017

Beklenen Gün Gelecekse Çekilen Çile Kutsaldır.... 

Savaşçı İşte O gün geldi.. Şearanın Bu hafta sonu yapacağı onur etkinliği öncesinde siz savaşçılar için, yılmadan usanmadan Feonun Ustalarına hazırlattığı Muhteşem Artefaktlar sizlerin hizmetine sunuluyor.. Bu itemler arasında KARA EJDERHA İKSİRİ  Harika Binekler in bile olduğu ve Kötülük yapanlar birliği üyeleri ile İyilik Kardeşliği Üyelerinin kendi efektlerini sadece üyelerine değil hafta sonu ki etkinlikte bu özelliği herkesin hizmetine açtığı alınan haberler arasında... 

Durma Savaşçı.. Hazırlığını Galibiyet İçin Yap.. Efsane ol..

Birileri KAN Akacak Demişti.. Kimdi onlar.. Şeara onlara Akacak kanın hesabını sormayacak... 

Alone.. Always..

Cvp: MUHTEŞEM HARİKALAR ÇARŞISI - BLACK-DRAGON - 01-02-2017

(01-02-2017, Saat: 20:09)_Alone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beklenen Gün Gelecekse Çekilen Çile Kutsaldır.... 

Savaşçı İşte O gün geldi.. Şearanın Bu hafta sonu yapacağı onur etkinliği öncesinde siz savaşçılar için, yılmadan usanmadan Feonun Ustalarına hazırlattığı Muhteşem Artefaktlar sizlerin hizmetine sunuluyor.. Bu itemler arasında KARA EJDERHA İKSİRİ  Harika Binekler in bile olduğu ve Kötülük yapanlar birliği üyeleri ile İyilik Kardeşliği Üyelerinin kendi efektlerini sadece üyelerine değil hafta sonu ki etkinlikte bu özelliği herkesin hizmetine açtığı alınan haberler arasında... 

Birileri KAN Akacak Demişti.. Kimdi onlar.. Şeara onlara Akacak kanın hesabını sormayacak... 

Alone.. Always..
Bence binek hayvan süreli olmalı yoksa Denge bozulur, Para yatıran ve yatırmayan arasındaki fark çok açılır. Oyun zevkimiz: paradan çok emeğe bağlı olmalı diye düşünüyorum. Ve Tecrübe azaltma sertifikası (tek alımlık) oyuna eklenirse çok güzel olur :Smile  tecrübe zehri iksiride bolca satılsın lütfen :Smile :Smile

Cvp: MUHTEŞEM HARİKALAR ÇARŞISI - burber - 01-02-2017

(01-02-2017, Saat: 21:09)BLACK-DRAGON Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-02-2017, Saat: 20:09)_Alone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beklenen Gün Gelecekse Çekilen Çile Kutsaldır.... 

Alone.. Always..
Bence binek hayvan süreli olmalı yoksa Denge bozulur, Para yatıran ve yatırmayan arasındaki fark çok açılır. Oyun zevkimiz: paradan çok emeğe bağlı olmalı diye düşünüyorum. Ve Tecrübe azaltma sertifikası (tek alımlık) oyuna eklenirse çok güzel olur :Smile  tecrübe zehri iksiride bolca satılsın lütfen :Smile :Smile

80pırlık binek süreli olacak kim alır o zaman yanlış düşünce, tecrübe zehri ve tecrübe azaltma sertifikası nedir isterseniz direkt size 100k onur verelim. ben barbar itemlere 300a veriyorum baltaya da bir o kadar vereceğim onur kasmadığım için ama siz istiyorsunuz ki herkes 4 levelde itibarlı olsun onur kasmak kolay olsun isterseniz mağara zaferine de 10k onur gelsin biz ameleyiz ya saatlerce yaratık keseriz 2 barbar itemi için

Cvp: MUHTEŞEM HARİKALAR ÇARŞISI - MERCY - 01-02-2017

Alone.. Always..
 oyun pay to wine doğru hızlı bir adım daha attı

Cvp: MUHTEŞEM HARİKALAR ÇARŞISI - Wayfear - 01-02-2017

(01-02-2017, Saat: 21:22)RagranosFireLord Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  oyun pay to wine doğru hızlı bir adım daha attı

+1

(01-02-2017, Saat: 21:14)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-02-2017, Saat: 21:09)BLACK-DRAGON Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence binek hayvan süreli olmalı yoksa Denge bozulur, Para yatıran ve yatırmayan arasındaki fark çok açılır. Oyun zevkimiz: paradan çok emeğe bağlı olmalı diye düşünüyorum. Ve Tecrübe azaltma sertifikası (tek alımlık) oyuna eklenirse çok güzel olur :Smile  tecrübe zehri iksiride bolca satılsın lütfen :Smile :Smile

80pırlık binek süreli olacak kim alır o zaman yanlış düşünce, tecrübe zehri ve tecrübe azaltma sertifikası nedir isterseniz direkt size 100k onur verelim. ben barbar itemlere 300a veriyorum baltaya da bir o kadar vereceğim onur kasmadığım için ama siz istiyorsunuz ki herkes 4 levelde itibarlı olsun onur kasmak kolay olsun isterseniz mağara zaferine de 10k onur gelsin biz ameleyiz ya saatlerce yaratık keseriz 2 barbar itemi için

Kardeşim süresine görede fiyatı olacak tabi. Ben sana amele demiyorum ama sende onur kassaydın sen kasmadın diye niye milletin isteğini tersliyorsunki Sonuçta onur kasmaktada emek var sen saatlerce yaratık kesiyorsun bende saatlerce meslek kasıyorum tp almadan para kazanmak için. Ben onur dağıtılsında demiyorum sadece başta onur kasarak başlamadım, tecrübe aldım   ve bunu birazda olsa telafi edebilmek içinde para karşılığı sertifika isteğinde bulundum.

Cvp: MUHTEŞEM HARİKALAR ÇARŞISI - _Alone_ - 01-02-2017

(01-02-2017, Saat: 21:22)RagranosFireLord Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Alone.. Always..
 oyun pay to wine doğru hızlı bir adım daha attı

Oyun pay to wine adım atmadı.. Bedelini Ödemediğin Hiç Bir şey senin değildir. Bu Rol oyununda Kimisi Emeği ile Oynar kimisi zamanını işine harcar ve emeğin bedelini ödeyerek başka artefakta sahip olur... Bunu ilerleyen zamanlarda göreceksiniz. Şu an Bu etklinliklerin TEK BİR AMACI VAR.. DANIŞIKLI DÖVÜŞ ALANLARINI YOK ETMEK.. Bizler yönetim olarak oyuncuya imkan sunma ve bu imkanı oyun içerisinde kullandırarak gelişim gösterme yoluna gittik.. DANIŞIKLI DÖVÜŞTEN ceza almak yerine oyunun keyfini galibiyeti tadarak yaşayın istedik.. Sizin düşünceniz hiç bir şey yapmadan sahip olmak adına bir çabadır.. Anlayışla karşılıyoruz fakat tasvip etmiyorum... Etkinliklerimizi oyundaki eğilim doğrultusunda gerçekleştiririz.. Sizler için En iyisini saatler süren toplantılar neticesinde karara bağlıyoruz bunun bedeli 10 kelimeden oluşan bir cümle olmamalı :Smile

Keyifli oyunlar.. 

Alone.. Alwayss..

Cvp: MUHTEŞEM HARİKALAR ÇARŞISI - burber - 01-02-2017

(01-02-2017, Saat: 21:41)BLACK-DRAGON Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-02-2017, Saat: 21:14)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 80pırlık binek süreli olacak kim alır o zaman yanlış düşünce, tecrübe zehri ve tecrübe azaltma sertifikası nedir isterseniz direkt size 100k onur verelim. ben barbar itemlere 300a veriyorum baltaya da bir o kadar vereceğim onur kasmadığım için ama siz istiyorsunuz ki herkes 4 levelde itibarlı olsun onur kasmak kolay olsun isterseniz mağara zaferine de 10k onur gelsin biz ameleyiz ya saatlerce yaratık keseriz 2 barbar itemi için

Kardeşim süresine görede fiyatı olacak tabi. Ben sana amele demiyorum ama sende onur kassaydın sen kasmadın diye niye milletin isteğini tersliyorsunki Sonuçta onur kasmaktada emek var sen saatlerce yaratık kesiyorsun bende saatlerce meslek kasıyorum tp almadan para kazanmak için. Ben onur dağıtılsında demiyorum sadece başta onur kasarak başlamadım, tecrübe aldım   ve bunu birazda olsa telafi edebilmek içinde para karşılığı sertifika isteğinde bulundum.
iyi ben de barbar balta istiyorum koysunlar o zaman. saatlerce meslek kasıyorum diyorsun 50 altına zaten şampiyonken item alacaksın bunu bir de size kolaylaştırsınlar daha da rahat onur kasın biz de saatlerce yaratık kesiyoruz 150a veriyoruz bir iteme.

(01-02-2017, Saat: 22:07)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-02-2017, Saat: 21:41)BLACK-DRAGON Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim süresine görede fiyatı olacak tabi. Ben sana amele demiyorum ama sende onur kassaydın sen kasmadın diye niye milletin isteğini tersliyorsunki Sonuçta onur kasmaktada emek var sen saatlerce yaratık kesiyorsun bende saatlerce meslek kasıyorum tp almadan para kazanmak için. Ben onur dağıtılsında demiyorum sadece başta onur kasarak başlamadım, tecrübe aldım   ve bunu birazda olsa telafi edebilmek içinde para karşılığı sertifika isteğinde bulundum.
iyi ben de barbar balta istiyorum koysunlar o zaman. saatlerce meslek kasıyorum diyorsun 50 altına zaten şampiyonken item alacaksın bunu bir de size kolaylaştırsınlar daha da rahat onur kasın biz de saatlerce yaratık kesiyoruz 150a veriyoruz bir iteme.

Birincisi Önemli olan 50 altlına itemi almak değil önemli olan o itemi alacak rütbeye gelmek.
İkincisi Saatlerce yaratık kesmek saatlerce meslek kasmaktan daha karlı bi iş tartışmayalım istersen kardeş.

Cvp: MUHTEŞEM HARİKALAR ÇARŞISI - MERCY - 01-02-2017

(01-02-2017, Saat: 21:57)_Alone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-02-2017, Saat: 21:22)RagranosFireLord Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  oyun pay to wine doğru hızlı bir adım daha attı

Oyun pay to wine adım atmadı.. Bedelini Ödemediğin Hiç Bir şey senin değildir. Bu Rol oyununda Kimisi Emeği ile Oynar kimisi zamanını işine harcar ve emeğin bedelini ödeyerek başka artefakta sahip olur... Bunu ilerleyen zamanlarda göreceksiniz. Şu an Bu etklinliklerin TEK BİR AMACI VAR.. DANIŞIKLI DÖVÜŞ ALANLARINI YOK ETMEK.. Bizler yönetim olarak oyuncuya imkan sunma ve bu imkanı oyun içerisinde kullandırarak gelişim gösterme yoluna gittik.. DANIŞIKLI DÖVÜŞTEN ceza almak yerine oyunun keyfini galibiyeti tadarak yaşayın istedik.. Sizin düşünceniz hiç bir şey yapmadan sahip olmak adına bir çabadır.. Anlayışla karşılıyoruz fakat tasvip etmiyorum... Etkinliklerimizi oyundaki eğilim doğrultusunda gerçekleştiririz.. Sizler için En iyisini saatler süren toplantılar neticesinde karara bağlıyoruz bunun bedeli 10 kelimeden oluşan bir cümle olmamalı :Smile

Keyifli oyunlar.. 

Alone.. Alwayss..

Hocam dediğinize göre emek verne insanlarında bu yaratığı altın ile alınması ve yemide altınla alınması gerek pırlanta ile değil 
Smile