01-02-2017, Saat: 21:41
(01-02-2017, Saat: 21:14)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-02-2017, Saat: 21:09)BLACK-DRAGON Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence binek hayvan süreli olmalı yoksa Denge bozulur, Para yatıran ve yatırmayan arasındaki fark çok açılır. Oyun zevkimiz: paradan çok emeğe bağlı olmalı diye düşünüyorum. Ve Tecrübe azaltma sertifikası (tek alımlık) oyuna eklenirse çok güzel olur :tecrübe zehri iksiride bolca satılsın lütfen :
:
80pırlık binek süreli olacak kim alır o zaman yanlış düşünce, tecrübe zehri ve tecrübe azaltma sertifikası nedir isterseniz direkt size 100k onur verelim. ben barbar itemlere 300a veriyorum baltaya da bir o kadar vereceğim onur kasmadığım için ama siz istiyorsunuz ki herkes 4 levelde itibarlı olsun onur kasmak kolay olsun isterseniz mağara zaferine de 10k onur gelsin biz ameleyiz ya saatlerce yaratık keseriz 2 barbar itemi için
Kardeşim süresine görede fiyatı olacak tabi. Ben sana amele demiyorum ama sende onur kassaydın sen kasmadın diye niye milletin isteğini tersliyorsunki Sonuçta onur kasmaktada emek var sen saatlerce yaratık kesiyorsun bende saatlerce meslek kasıyorum tp almadan para kazanmak için. Ben onur dağıtılsında demiyorum sadece başta onur kasarak başlamadım, tecrübe aldım ve bunu birazda olsa telafi edebilmek içinde para karşılığı sertifika isteğinde bulundum.