01-02-2017, Saat: 21:14
(01-02-2017, Saat: 21:09)BLACK-DRAGON Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-02-2017, Saat: 20:09)_Alone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beklenen Gün Gelecekse Çekilen Çile Kutsaldır....Bence binek hayvan süreli olmalı yoksa Denge bozulur, Para yatıran ve yatırmayan arasındaki fark çok açılır. Oyun zevkimiz: paradan çok emeğe bağlı olmalı diye düşünüyorum. Ve Tecrübe azaltma sertifikası (tek alımlık) oyuna eklenirse çok güzel olur :
Savaşçı İşte O gün geldi.. Şearanın Bu hafta sonu yapacağı onur etkinliği öncesinde siz savaşçılar için, yılmadan usanmadan Feonun Ustalarına hazırlattığı Muhteşem Artefaktlar sizlerin hizmetine sunuluyor.. Bu itemler arasında KARA EJDERHA İKSİRİ Harika Binekler in bile olduğu ve Kötülük yapanlar birliği üyeleri ile İyilik Kardeşliği Üyelerinin kendi efektlerini sadece üyelerine değil hafta sonu ki etkinlikte bu özelliği herkesin hizmetine açtığı alınan haberler arasında...
Durma Savaşçı.. Hazırlığını Galibiyet İçin Yap.. Efsane ol..
Birileri KAN Akacak Demişti.. Kimdi onlar.. Şeara onlara Akacak kanın hesabını sormayacak...
Alone.. Always..tecrübe zehri iksiride bolca satılsın lütfen :
:
80pırlık binek süreli olacak kim alır o zaman yanlış düşünce, tecrübe zehri ve tecrübe azaltma sertifikası nedir isterseniz direkt size 100k onur verelim. ben barbar itemlere 300a veriyorum baltaya da bir o kadar vereceğim onur kasmadığım için ama siz istiyorsunuz ki herkes 4 levelde itibarlı olsun onur kasmak kolay olsun isterseniz mağara zaferine de 10k onur gelsin biz ameleyiz ya saatlerce yaratık keseriz 2 barbar itemi için