29-05-2019, Saat: 18:05
Sadece üst seviyelerde sıkıntı yok tüm seviyeler problemli 3 4 seviyede ne mağara ne arena dönüyor sevıye almamak için mecburiyetten oyuunda farmville oynuyorlar en cok göz kasılacak seviye 5 iken orada bile göz dropları çok düşük ve oyunda versida attıktan sonra yapacak bir şey kalmıyor ne arena var ne mağara ne de etkinlik gün geçtikçe oyunda azalma bırakmalar oluyor yeni oyuncular kazanamıyorken eskileride kaybediyoruz
Ve en önemlisi ticket atıyoruz 10 gunde geri dönüş oldu ve gelen cevap iletilmiştir oldu
Bu yazdıklarımda aslında çok önemsiz cunku ne tanıdıgım admın var ne de bu oyuna aşırı para yatırdım kaale alınmayacagımı biliyorum ama duygu ve dusuncelerını yazanları gördüğümden bende duygularımı aktarmak istedim
umarım en kısa sürede adaletli eğlenceli dönemine dönüş yapar oyun
Ve en önemlisi ticket atıyoruz 10 gunde geri dönüş oldu ve gelen cevap iletilmiştir oldu
Bu yazdıklarımda aslında çok önemsiz cunku ne tanıdıgım admın var ne de bu oyuna aşırı para yatırdım kaale alınmayacagımı biliyorum ama duygu ve dusuncelerını yazanları gördüğümden bende duygularımı aktarmak istedim
umarım en kısa sürede adaletli eğlenceli dönemine dönüş yapar oyun