![]() |
11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları (/showthread.php?tid=11573) |
11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - -ENSTAR59- - 28-05-2019 *Gorgulyaların 8 gümüş atması ve buna bağlı olarak ayaz adasının dolması ve kesim için sıraya girmemiz. *Sualtı tpleri düşürülmüşken bile level alması zordu şuan bütün yaratıkların tp leri düşürüldü (aldığım tp bi yaratıktan ort. 3-5) benim level almam için 200 000 kesim yapmam lazım.Oyuncular levellerinde sıkıştı buda hiç güzel bi durum değil hele önceden 1 haftada 11e kasanlar varken büyük haksızlık var. *Level alması zor olduğundan dolayı alttan oyuncu gelemiyor ve talaar zor dönüyoruz onur kasamıyoruz. *Mesleklerde elde etme başarısız çok oluyor sanırım bu herkesin sorunu. *Küre kırdığımızda hiç göz düşmüyor bizim için boş bir efekt şuan küre. *Oyunda kömür yok yşo kasılamıyor arena dönmüyor zaten. Benim aklıma gelen önemli sıkıntılar bunlar ve yönetimin artık bizide umursamasını umuyoruz yoksa insanlar yavaş yavaş oyundan soğuyor ve bırakıyor. Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - Geralt of Rivia - 28-05-2019 Kesinlikle katılıyorum. 8 lvlda daha talaar göremedim.Lvl almak istesem tp gelmiyor. Meslekte +2 gelirse hemen veya ondan sonraki 1-2 tıklama başarısız oluyor Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - ELSAD - 28-05-2019 1.YERALTI BASKINLARININ GELMESI - orginalinde oldugu gibi tp vermesi yuksek olmasi + aylarca beklenen cebhanenin gelmesi( ki orda tp iksirlerinin olmasi ) 2.ilaveten yeni olaylarin gemesi tplerin yine orginalindeki oldugu gibi olaylarda tplerin yuksek olmasi 3.MUTLU SAATLERDE TAALAR - Aylarca beklediyimiz ama hala gelmeyen bunun artik her ay gelmesi + herzamanki gibi komurlerinde eklenmesi 4.Ramazan sikkelerinin eklenmesi - ki artik zamazan bitmek uzere ve magazadan hangi sikkeleriyle alis veris yapcaz,ardindan kurbanlik koclarin gelemsi tplerin yine yuksek olmasi + yeralti baskininda ve kurbanlarda herzamanki gibi droplarin yuksek olmasi 5.GENEL OLARAK YONETIMDEN ISTEYIMIZ - gecen yil olaylar etginlikler nasildisa oyle olmasi cunki gorduyunuz uzere oyuncu kitlesi cok hilica azaldi ve eskisi gibi oyun aheyecan katacak seyelrin azalmasi cok soyutdu oyundan bir cok kisiyi YONETIMDEN BU RICALARIMIZ GOZ ONUNDE ALINMASINI TALEB EDIYORUZ HAYIRLI RAMAZANLAR Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - burber - 28-05-2019 olum bizim de bu sıkıntılarımız var niye 11 seviye altı diye sınırladınız kınıyorum sizi ![]() ![]() Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - Hayyam - 28-05-2019 (28-05-2019, Saat: 20:32)JAREW Adlı Kullanıcıdan Alıntı: *Gorgulyaların 8 gümüş atması ve buna bağlı olarak ayaz adasının dolması ve kesim için sıraya girmemiz. Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - -Dracarys- - 28-05-2019 (28-05-2019, Saat: 20:57)Sosyal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yönetim oyunculara eskisi gibi danışmıyor kendilerine göre tp açıp kapatıyorlar oranları arttırıp düşürüyorlar bu sıkıntılarımızı düzelteceklerinden emin değilim umut kalmadı bende takılıyorum öylesine oyunda(28-05-2019, Saat: 20:32)JAREW Adlı Kullanıcıdan Alıntı: *Gorgulyaların 8 gümüş atması ve buna bağlı olarak ayaz adasının dolması ve kesim için sıraya girmemiz. Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - Valkyrie - 28-05-2019 (28-05-2019, Saat: 20:32)JAREW Adlı Kullanıcıdan Alıntı: *Gorgulyaların 8 gümüş atması ve buna bağlı olarak ayaz adasının dolması ve kesim için sıraya girmemiz. Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - Jokaben - 28-05-2019 10 level oldugum günün ertesi tp ve talar kapandı. 1 ay boyunca sadece kesim yapabildik ki gorgulyalardan 8-15 g arası geliyordu 15 için de şanslı olmak gerekiyor. Bastığımız efekte değmiyor cidden. Para bir yana onur alanları zorla dönüyor yönetimin acilen el atması gereken meseleler onur alanlarını oyunculara cazip bir şekilde sunup oynatmak,tp sınırını kaldırmak ve yaratık sorunları(düşen para,sayısı vb.) düzeltmektir. Yönetim yeni şeyler için istikrarlı fakat arkada kalanlar oyundan aşırı derecede soğumuş bir şekilde oynamaya devam ediyor. Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - Axe-Man - 28-05-2019 Benim gördüğüm şu tecrübe puanı almayı kapatıp açtıktan sonra yönetim tekrardan tecrübe puanını düşürmüş , gorgulyalar sanki eskiden birazcık daha tecrübe puanı veriyordu diye hatırlıyorum. ( Yanlış hatırlamıyorsam.) Bunun dışında tecrübe alımını kapattığınızda tecrübe esansı kullanımıda kapattınız, tecrübe alımı açıldı lakin tecrübe esansını hâlâ kullanamıyoruz ; Tecrübe esansını 9. seviyeden daha yüksek seviye savaşçılar kullanamaz! (Konuyla ilgili bir ticket attım, 2. ticketımda budur : 23413 2019-05-27 22:49:59) Ticketlara hızlı bakılmıyor , sorunlarımızı iletmemiz için tek yol şuan ticket (oyunda genelde muhafız açık olmadığı için) Onunda 1 adet gönderme limiti var, bu limitin öncelikle ticket sisteminde yazdığı gibi günde 2 adet'e çıkartılması bu konuda çalışma olması gerekli , ticketlara er yada geç bakılıyor sorunlarımızı , şikayetlerimizi hızlıca aktarabilmemiz için bir alternatif olur bu olay. Tecrübe konusunda diğer arkadaşlarım gibi bende şikayetçiyim, zamanında gelen tecrübe puanı : https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=10716823&server_id=1 Bu şekilde tecrübe kasan oyuncular şuan bize aşırı bir üstünlük sağlıyor , onları yakalama imkanımız şuan imkansıza yakın. Irk dengesi deseniz oyuna giriş ekranında görüldüğü gibi magmarların ezici üstünlüğü var. İnsan ırkı tarafında kaliteli oyuncular var gelişmeye çalışan ve bu tecrübe olayına bir çözüm bulunursa , gelişimini hızlıca tamamlayarak ırk dengesini birkaç ay'a sağlar diye düşünüyorum. Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - - PARANOYA - - 28-05-2019 (28-05-2019, Saat: 21:41)Tweety Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim gördüğüm şu tecrübe puanı almayı kapatıp açtıktan sonra yönetim tekrardan tecrübe puanını düşürmüş , gorgulyalar sanki eskiden birazcık daha tecrübe puanı veriyordu diye hatırlıyorum. ( Yanlış hatırlamıyorsam.) Tamamen katılıyorum sonuna kadar haklısın. ++++ |