29-05-2019, Saat: 17:56
(29-05-2019, Saat: 08:14)Pikachu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: özellikle +11 level oyuncularda monotonlaşan oyuna biraz heyecan katmak için yeni eklemeler geldi. (eldiv-krofdor, pet onuru ve adalar). Ancak yeni güncellemeler sonucunda beklenen heyecan gerçekleşemedi,
- Mevcut durumda öfkeli göz ve hayat cevheri düşmüyor. Öfkeli göz konusunda tüm ticketlara oran düştü diye açıklama gelse de ben 5-6 aydır öfkeli göz düşürmedim. Hanım ya da ittifak üyelerimizden de düşüren görmedik. Cevher ilk açıldığı ayda düşmekte oran çok az açılmıştı. Mevcut düşme oranı ile pet onurunu 3k yapmak 5 yıl sürecekti. Şuan ise hiç düşmüyor.
- Asıl sıkıntılardan birisi ışıkdar-alevgir-sentrido ve ikarnum olayı. 2k dan fazla krofdor kestim. Aynı şekilde tüm gün boyunca av yapan arkadaşlar var. Toplam düşen lot sayıları 2 sentrido, 0 ışıkdar, 0 alevgir. Mevcut durumda eldiv ve krofdor onurunun açılmasının bir mantığı yok. Ne de olsa düşme oranları ile kasma şansı hiç yok denecek kadar az.
İyi çalışmalar.
kesinlikle katılıyorum bu yazıya bizim handa da aynı. daha 1 kez sentrio düşürebildim ben , hayat cevheri ise düşmüyor gibi birşey, uzun zamandır göz 11 lwl ve üstüne düşmüyor artık gidip veritsa efekti bile almıyoruz