29-05-2019, Saat: 14:11
(29-05-2019, Saat: 05:16)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu, Alışverişlerin altına açıldığı için direkt silinmesi gerekmektedir.Sayın admin tp konusunda dediklerinize katılmıyorum,7 ve 11 hariç pvp ve dövüş alanları için yeterince oyuncu bulunan level yok en azından kısıtlamayı kademeli yapsanız 9 lvlde yaptığınız gibi ve o levelin altındaki oyuncular normal tp alsınlarki yığılma o belirlediğiniz levelde olsun ve savaş alanları dönsün.
Lakin sizlerin görüş ve önerilerini uygun bir hitapla bizlere ve oyun oynayan oyuncularımıza açıklaması bizi mutlu eder. Uygun olmayan gerçeği yansıtmayan yorumlar silinecektir.
Bu sebeple konu taşınmıştır. Yönetim ekibimiz, yorumlarınızı okuyup üzerine düşeni yapacaktır.
Aşağıda yazacağım bilgiler yönetimin 3 yıla yakın yönetim, bilgi ve tecrübelere esas alınarak yapılmıştır ve amaçlanmış eylemlerdir, yönetimin kritik kişisel bilgilerdir aşırı sorma ve sitem eylemlerinde bulunduğunuz için açıklıyorum. Uzun süre süreklilik için bunların yapılması gerekmektedir. Her şey bol keseden verirsek eminim 3 güne her şeyi fuller artık oyuna girme ihtiyacı duymazsınız.
Ticketlar ortalama 4-7 gün arasında bakılıyor, ayrıca destek ekibinden ayrılan arkadaşımız var yerine geçecek olan yeni arkadaşın eğitim süreçleri biter bitmez daha hızlı ve olumlu yaklaşıp sorunları çözecektir.
Etkinlikler aylık olarak hazırlanıyor, bazıları en az iki ay önce yaptığımız etkinlikler oluyor. Sezonluk etkinlikler tekrar tekrar gelmesi iş yükünü hafifletiyor. Hem etkinlik hazırlamak hem güncelleme yapmak aşırı kafa karıştırıcı oluyor. Yeni etkinlikleri kafamıza göre hazırlamak olası bugları ve iş yorgunluğu çıkarıyor, diğer işler askıya kalıyor.
Yeni oyuncular için elimizden geleni yapıyoruz, burada sizlerinde çabasını görmek isteriz, referrer ile iş arkadaşlarınızı akrabalarınızı dostlarınızı davet edin hem siz kazanın hem diğer oyuncular en son biz kazanalım.
Tecrübe puanları 5 de 1 5. seviye ve üstü için kısıldı, bunu güncelleme notlarımda yazmıştım. Amaç; seviye almaktansa savaş alanlarında bolca vakit geçirmek isteyende
aylık Etkinliklerde tecrübe etkinlikleri getirip etkileşim sağlamak. Böylece sınıra dayanıp oyundan kopmamak.
Mesleklerde elde edilme başarısız durumu aktiflik ve yoğunluktan kaynaklıdır kaynaklarda çok toplayan olduğunda elde etme başarısız daha çok gelmektedir. Amaç; oyuncular arasında rekabet ve azim emeğin
daha çok olması, kaynakların değersizleşme sini engellemektir.
Yaratık sayılarında keza öyledir, oyunda o bölgedeki oyuncuların sayısına bakarak kaynak ve yaratık sayıları yükselip azalmaktadır. Bir bölgede 1 kişiye 3 yaratık düşecek şekilde ayarlanmış, hakkınıza düşen yaratık için o bölgede en az 10 dk zaman geçirmelisiniz. Amaç; Sunucuda veri kullanımını azaltmak oyuncuların avlanda ve savaş ekranlarında
daha az donma kasmasını önlemektir.
Öfkeli göz ve Kömür dropları geçen aylara göre hesaplanır otomatik olarak drop oranları düşüp çıkmaktadır. Amaç; Ay bazında piyasada daha çok kömür ve göz çıkmışsa ihale fiyatlar düşer. Önümüzdeki ayda daha az dropla nesneler nadirleşir olması gereken fiyata yükselir veya indirgenir dengelenme sağlanır.
Talaar açılmıyor Çünkü onurları düşürülecek. 11. seviyede Talaar yapıp rütbe fulleyenler bu sefer 12 de aynısını yapmayacaklar. Ne kadar emek o kadar onur. Amaç; 12. seviyede 11 gibi sınır durumda.
Bu yüzden rütbe sınırına dayanıp bırakanlar geriye çekilmeyecek daha çok pvp daha çok onur olacak, uzun vadeli oyun olacak. Daha sonra talaar onurları diğer seviyeler içinde güncellenecek.
Keyifli oyunlar dilerim.
Yaratık kesimleri çok sıkıntı oyuncuya sayısına göre çıkıyor dediğiniz sistem çalışmıyor 2kişi olunca bölgede kesim kilitleniyor.Bu yüzden gorgulyaların önceden attığı para miktarı geri getirilmeli bence çeşitlilik açısından.Veya kestiğimiz yaratıklar avlandan kaybolmuyodu önceden bu şekilde yetiyordu yaratıklar öyle olursa seviniriz.