29-05-2019, Saat: 02:24
(29-05-2019, Saat: 00:12)UCAK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu açan arkadaşa katılıyorum, ayrıca belirtmek istediğim 2 husus var;
İstediği zaman karakterini kapatıp, istediği zaman açan admin paneli olan oyuncular istemiyoruz. Biraz adaletli bir oyun istiyoruz.
Ek olarak magmar ırkının ezici üstünlüğünden dolayı, hertürlü toplu savaşta kaybediyoruz. Eğer insan ırkındaki banlara bir af gelirse, güzel bir ekip geri dönecek. İnsan ırkına can suyu gibi gelecektir. Rekabet olacaktır. Teşekkürler.
Kesinlikle katılıyorum ama af sadece insan tarafına değil magron tarafına da yani her iki ırka da gelmeli.
Önceki yorumlarda zaten genel sıkıntılar konu edilmiş.
1-TP sıkıntısı
2-Olaylar ve Etkinlikler
3-Etkinlik Ödülleri(Taalar-Kömür)
4-Meslek Aletleri(Ekstra Kaynak)
5-Hırsız ve Mesleği(Hırsız mesleği için dökmediğim dil kalmadı ama hala tpler açılmadı)
6-Cellat Mesleği( Seviye 9-16 Travmaları açılmalı)
7-Yaratıkların Verdiği Para
8-Buz Adasında güncellemeden önceçok güzel kesim atılıyordu birden bozdunuz yaratıklar aşırı bir şekilde ekarte atıyor ve düşen lotlar kısılmış durumda ayrıca artık yaratıkların sayısı yetmiyor.
9-Oyuna oyuncu kazandırma adına bir çalışma içerisinde değilsiniz pırlanta etkinlikleri ile olacak iş değil bu.
10-Kaos-Yeraltı Şövalyeleri-Muazzam Savaş onurlarının ne zaman hayranları açılacak ayrıca kaos olayı için altın pul sayısının düşmesini talep etmiştik.
11-Yeni Binekler hala oyunda yok.
12-Yeni koleksiyon alanları gelecek dediniz desteler hala yok.
13-Oyunun kendi mağazalarında satılan malzemelerin fiyatlarının düzenlenmesi gerek bence aşırı pahalı.
daha çok şey yazardım ama uykum geldi