(28-05-2019, Saat: 20:32)JAREW Adlı Kullanıcıdan Alıntı: *Gorgulyaların 8 gümüş atması ve buna bağlı olarak ayaz adasının dolması ve kesim için sıraya girmemiz.
*Sualtı tpleri düşürülmüşken bile level alması zordu şuan bütün yaratıkların tp leri düşürüldü (aldığım tp bi yaratıktan ort. 3-5) benim level almam için 200 000 kesim yapmam lazım.Oyuncular levellerinde sıkıştı buda hiç güzel bi durum değil hele önceden 1 haftada 11e kasanlar varken büyük haksızlık var.
*Level alması zor olduğundan dolayı alttan oyuncu gelemiyor ve talaar zor dönüyoruz onur kasamıyoruz.
*Mesleklerde elde etme başarısız çok oluyor sanırım bu herkesin sorunu.
*Küre kırdığımızda hiç göz düşmüyor bizim için boş bir efekt şuan küre.
*Oyunda kömür yok yşo kasılamıyor arena dönmüyor zaten.
Benim aklıma gelen önemli sıkıntılar bunlar ve yönetimin artık bizide umursamasını umuyoruz yoksa insanlar yavaş yavaş oyundan soğuyor ve bırakıyor.
Aynen katılıyorum oyunda bir yerleşme durumu oldu adeta herkes lwl inde takılı kaldı ilerlemiyor.
*Su altına gelecek olursak tp'ler rezalet durumda korr için ise dahada beter,eskiden korr bu kadar zorlamazdı fakat 5 kez üst üste taş deri basılı iken ayı vuruşunda bayamıyorsak ve düz vuruşlardaki bayma oranı da seyrekleşmiş ise biz bu yaratığı nasıl kesip midye kasacağız ? flaundin onuru kasacağız? bir düzenleme yapılmalı.
*Kürelerdeki göz oranları eskiye nazaran rezalet durumda benim 6 lwl zamanımda fetihçi ork 1 saatte 17 göz verirdi şimdiye bakıyorum göz fiyatları 2 a ya yaklaştı geçenlerde
*Taalar'da kristal kömürü verilirken yşo da ilerleme kaydeden oyuncular vardı fakat kömürün neredeyse hiçbir yerden elde edilemez oluşu durumu kilitledi adeta.
*Ayaz adasında bi ara düzenleme yapıldı artık kesim için sıraya giriyoruz 5 kişi lütfen adadaki slot sayıları arttırılsın..