28-05-2019, Saat: 21:18
(28-05-2019, Saat: 20:32)JAREW Adlı Kullanıcıdan Alıntı: *Gorgulyaların 8 gümüş atması ve buna bağlı olarak ayaz adasının dolması ve kesim için sıraya girmemiz.
*Sualtı tpleri düşürülmüşken bile level alması zordu şuan bütün yaratıkların tp leri düşürüldü (aldığım tp bi yaratıktan ort. 3-5) benim level almam için 200 000 kesim yapmam lazım.Oyuncular levellerinde sıkıştı buda hiç güzel bi durum değil hele önceden 1 haftada 11e kasanlar varken büyük haksızlık var.
*Level alması zor olduğundan dolayı alttan oyuncu gelemiyor ve talaar zor dönüyoruz onur kasamıyoruz.
*Mesleklerde elde etme başarısız çok oluyor sanırım bu herkesin sorunu.
*Küre kırdığımızda hiç göz düşmüyor bizim için boş bir efekt şuan küre.
*Oyunda kömür yok yşo kasılamıyor arena dönmüyor zaten.
Benim aklıma gelen önemli sıkıntılar bunlar ve yönetimin artık bizide umursamasını umuyoruz yoksa insanlar yavaş yavaş oyundan soğuyor ve bırakıyor.
Oyundan zevk alabildiğimiz tek nokta kalmadı malesef, oyunun canlanması için kısıtlamalar yasaklar yerine teşvik edici olayların olması gerekiyor. Harikalar çarşı, ayna, goblin vs gibi etkinliklerle olmuyor malesef bu heyecan oyunda. benim hala umudum var güzel şeyler yapabilir adminler tabi isterlerse...