25-01-2017, Saat: 12:54
(24-01-2017, Saat: 01:02)-MaNiSa TaRZaNı- Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(24-01-2017, Saat: 00:50)-BraveHearT- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fikir benden çıkmadı hocam zaten ben sadece benden başka bu kadar küreye sıkılan olduğunu bilmiyordum en azından bu konu başlığı iyi oldu herkes yönetimin sıkılığını anladı ve dertlerini dile getirdi. Onun dışında da hocam seninle burada uğraşmak istemiyorum tüm oyun kimin kim olduğunu biliyor o yüzden o konulara daha fazla girip bölünmeyelim birlik olalım isteklerimizi tek doğrultuda söyleyelim adminlerimiz de bizlere aynı doğrultuda yardımcı olsunlar
Bence görevleri değiştirmek yerine dövüş alanlarında onur günleri yapılmalı. Perşembe cuma günleri arenada x2 yetersiz kalıyor. Kazananlara yeraltı onuru veya kaybedenlerde onur kazansa eminimki dövüş olanlarına katılım daha çok artacaktır. x2 günü bi taraf efeck basıyor karşı tarafta bile bile kaybetmemek için girmiyor ve katılım az oluyor. Onun yerine kaybedenlerinde kazanabileceği etkinlikler yapılmalı ki dövüş alanlarına katılım artsın. Emin olun o zaman 200 küre görevi bu kadar sıkıcı gelmeyecektir.
Arkadaşa katılıyorum onur günlerinin yanısıra haftada 1 gün Dövüş alanları tp vermemeli veya tp zehri iksiri dövüş alanının içinde küçük meblalarda satılmalı (sadece dövüş alanının içinde etkili olacak,alandan çıktıktan sonra etkisi yitirilecek)