![]() |
Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA (/showthread.php?tid=919) |
Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - _Alone_ - 23-01-2017 Sevgili Arkadaşlar Hepinize Merhaba, Bu oyunda ADALETİ Herkes İstiyor bunda herhangi bir fikir ayrılığı yaşayacağımızı düşünmüyorum, ancak bu oyunda herkes aynı zamanda yükselmek daha fazla onur yada tecrübe ve buna bağlı olarak karakterini geliştirmek istiyor bunda da hem fikir olduğumuzu düşünüyorum. Sizlere daha farklı daha heyecanlı bir oyun ortamı sunmak adına bugünden itibaren onur alanları bundan önce olduğu gibi sıkı bir denetim ve kontrol altına alınmak suretiyle takip edilecektir. Bu duyurunun amacının ne olduğuna gelince siz sevgili oyuncularımızın defalarca bizlere gelerek KANIT İSTERİZ sözlerinize istinaden bu bağlamda danışıklı dövüş sebebiyle her ceza alanın İFŞA edileceğini bilmesidir. Oyun Karakterlerinizin geride bıraktığı iz belli ve Yönetimin eli bu konuda oldukça güçlüdür. Yönetim olarak Her oyuncuya nezih ve adaletli bir oyun sunmak amacı ile sizlerin de bu konuya hassasiyetle yaklaşmanızı temenni eder, Bol onur , Bol Tecrübe ve bol heyecanlı oyunlar dilerim. Alone.. Always.. Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - WolfStark - 23-01-2017 (23-01-2017, Saat: 22:03)_Alone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili Arkadaşlar Hepinize Merhaba,Fikir güzel ama önce onur alanlarındaki bugları, erorları ve LAGI düzeltebilirseniz bol onurlu ve heyecanlı bi oyunu ancak o zaman oynayabileceğiz... Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - -BraveHearT- - 23-01-2017 Konu için teşekkür ederiz ama bir sorundan bahsetmek istiyorum Lag sorunlarından ziyade onlar elbet düzelecek, benim gibi küre kasmak isteyen oyuncular için bir düzenleme gelemez mi küre kasarken şunları yapamazsınız ban sebebidir filan diye yoksa Tp sorunum var bir şeyler yapamayacam zehirli bineği gören kaçıyor zaten orası ayrı bir sorun arenaya giren olmadığı için kürelerimi bitirip kurtulamadım 4 leveldan Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - Hannibal - 23-01-2017 (23-01-2017, Saat: 22:52)WolfStark Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Katılıyorum. Lagları düzeltseler bile serverde oyuncu yok olanlarda dövüş alanına girmiyor. Oyunculara yeraltı onuru yada onur kasması içinde bir kolaylık sağlanmıyor. Suçluyu arayıp banlamak yerine neden suç işlendiğini anlamaya çalışsalar bunlara çözüm üretseler kimsenin danışıklı gireceğini de düşünmüyorum.(23-01-2017, Saat: 22:03)_Alone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili Arkadaşlar Hepinize Merhaba,Fikir güzel ama önce onur alanlarındaki bugları, erorları ve LAGI düzeltebilirseniz bol onurlu ve heyecanlı bi oyunu ancak o zaman oynayabileceğiz... Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - --KARADUL-- - 23-01-2017 teşekkür ederiz kolay gelsin. Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - Bademm - 23-01-2017 küre görevi 200 den 100 e indirilebilir mesela ![]() bu arada insanlar sıraya girin bi zahmet yav :dodgy: Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - 3HİLAL - 23-01-2017 Suç işlemenin hiçbir haklı yanı veya açıklaması olamaz. Fakat bademm e katılıyorum oyuncu sayısı artana kadar en azından şu küre sayısında indirilme olabilir. Sabahtan akşama kadar sırada bekliyorum 10 küre ya kasıyorum ya kasamıyorum Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - - HeRa - - 23-01-2017 Öncelik lag sorunları, server yükseltmesi, client olsun.. Zaten oyun bu hızdayken kimse arena mağara atmıyor.. Şuan zaten oyun çok temiz ![]() Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - - HUSRAN - - 23-01-2017 (23-01-2017, Saat: 23:03)Bademm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: küre görevi 200 den 100 e indirilebilir mesela bence mantıklı bu lag ıle oyuna gıren bızlere tesellı olabılır hanı.... bizde sizi magaraya bekliyoruz ama ![]() Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - Bademm - 23-01-2017 (23-01-2017, Saat: 23:10)asin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben bi kaç gün tövbeliyim boyuna 5. zaferde patlıyor(23-01-2017, Saat: 23:03)Bademm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: küre görevi 200 den 100 e indirilebilir mesela ![]() |