02-12-2018, Saat: 03:18
(02-12-2018, Saat: 03:16)Warsbim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-12-2018, Saat: 03:08)Tunnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet aynen dediğin gibi bugün versita açtığımda tahmin et kaç göz düştü.
TABİ Kİ 0
Aaa ama sanırım bozuk olduğunu yazmışsın.
Tamamen ŞANSMIŞ. Herhangi bir hata YOKMUŞ ,YETKİLİ çalışanlarımızın söylediğine göre. (!) :lol:
öyle bişey yok arkadaşlar şansa baglı diye birşey ola bilirmi kurulu bir sistem vardır oyunun yazılımında herşeyin bir yüzdesel oranı vardır o yüzdesel olasılık oyunu ilk yazan kişi tarafından belirlenmiştir sonradan eklenen herhangi birşey onu degiştire bilir tabiyki ama bildigim bişey var hepsi kurulu bir düzen onu degiştirmek sadece sistem dosyalarına erişe bilen kişilerde olur onu yükselte bilir yada düşüre bilir hiçbir oyunda şansa diye birşey duymadım herkez ben oyunumda neyin nekadar düşecegini kendim ayarladım diyor bunlar şansa diyor şaşkınlıkla dinliyorum sadece
Gerçekten o şans olayında ağzım açık kaldı zaten. Doğru şans ama bu şansların bir oranı var ve manuel belirlenebiliyor yani istendiği anda oyun dosyalarına erişim yetkisi olanlar bu şans yüzdesini düşürebilir veya artırabilir.

![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)