![]() |
|
VERTSİDA DA GÖZ ORANLARI - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Oyun Hakkında (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Mentor'a Sorun! (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Konu Başlığı: VERTSİDA DA GÖZ ORANLARI (/showthread.php?tid=10435) |
VERTSİDA DA GÖZ ORANLARI - CrazyVatoz KE - 02-12-2018 5 LEVEL VERT SERİSİ : 29.11.2018 1 SAAT VERT 3 GÖZ 30.11.2018 1 SAAT VERT 0 GÖZ VERTSİDA NE ZAMAN DÜZELİCEK ACABA ? 5 LEVELDE ESKİ OYUNCULAR 10 GÖZÜN ALTINDA GÖZ DÜŞTÜĞÜNDE O VERTSİDA YI VERTSİDADAN SAYMIYORDUK DİYORLAR. BİZ NEYİZ PEKİ. 5 LEVEL VERTSİDASINDA 3 GÖZ DÜŞÜRECEK KADAR NEYİ KISITLADINIZ NİYE KISITLADINIZ ÇOK MERAK EDİYORUM. ŞU KONUYA Bİ AÇIKLIK GETİRİRMİSİNİZ ARTIK ?? Cvp: VERTSİDA DA GÖZ ORANLARI - YozgatliWolf - 02-12-2018 (02-12-2018, Saat: 00:46)yusuf1401 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 5 LEVEL VERT SERİSİ : Maalesef lotların düşme oranı azaldı herkes farkında ama yapacağımız birşey olmyor oyuncular olarak foruma yazmak dışında...
Cvp: VERTSİDA DA GÖZ ORANLARI - Tunnel - 02-12-2018 Evet aynen dediğin gibi bugün versita açtığımda tahmin et kaç göz düştü. TABİ Kİ 0 Aaa ama sanırım bozuk olduğunu yazmışsın. Tamamen ŞANSMIŞ. Herhangi bir hata YOKMUŞ ,YETKİLİ çalışanlarımızın söylediğine göre. (!) :lol: Cvp: VERTSİDA DA GÖZ ORANLARI - Warsbim - 02-12-2018 (02-12-2018, Saat: 03:08)Tunnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet aynen dediğin gibi bugün versita açtığımda tahmin et kaç göz düştü. öyle bişey yok arkadaşlar şansa baglı diye birşey ola bilirmi kurulu bir sistem vardır oyunun yazılımında herşeyin bir yüzdesel oranı vardır o yüzdesel olasılık oyunu ilk yazan kişi tarafından belirlenmiştir sonradan eklenen herhangi birşey onu degiştire bilir tabiyki ama bildigim bişey var hepsi kurulu bir düzen onu degiştirmek sadece sistem dosyalarına erişe bilen kişilerde olur onu yükselte bilir yada düşüre bilir hiçbir oyunda şansa diye birşey duymadım herkez ben oyunumda neyin nekadar düşecegini kendim ayarladım diyor bunlar şansa diyor şaşkınlıkla dinliyorum sadece Cvp: VERTSİDA DA GÖZ ORANLARI - YozgatliWolf - 02-12-2018 (02-12-2018, Saat: 03:16)Warsbim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-12-2018, Saat: 03:08)Tunnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet aynen dediğin gibi bugün versita açtığımda tahmin et kaç göz düştü. Gerçekten o şans olayında ağzım açık kaldı zaten. Doğru şans ama bu şansların bir oranı var ve manuel belirlenebiliyor yani istendiği anda oyun dosyalarına erişim yetkisi olanlar bu şans yüzdesini düşürebilir veya artırabilir. Cvp: VERTSİDA DA GÖZ ORANLARI - _-_Lucifer_-_ - 02-12-2018 (02-12-2018, Saat: 03:18)delikenan1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çarsıdan bir balta aldım Çantamda var 8 tane versida sapı . bunlarıla 32 saat vert yapıp 320 göz düşürme planım vardı onuda toplam 2veya 3 olcak bu millet nasl iyilik kötülük veya para kascak ? bu kadar kişinin zararını kim karşılıcak(02-12-2018, Saat: 03:16)Warsbim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: öyle bişey yok arkadaşlar şansa baglı diye birşey ola bilirmi kurulu bir sistem vardır oyunun yazılımında herşeyin bir yüzdesel oranı vardır o yüzdesel olasılık oyunu ilk yazan kişi tarafından belirlenmiştir sonradan eklenen herhangi birşey onu degiştire bilir tabiyki ama bildigim bişey var hepsi kurulu bir düzen onu degiştirmek sadece sistem dosyalarına erişe bilen kişilerde olur onu yükselte bilir yada düşüre bilir hiçbir oyunda şansa diye birşey duymadım herkez ben oyunumda neyin nekadar düşecegini kendim ayarladım diyor bunlar şansa diyor şaşkınlıkla dinliyorum sadece Cvp: VERTSİDA DA GÖZ ORANLARI - Berlin53 - 15-12-2018 4 saat versita yaptım totalde 7 göz var teşekkürler oyun 500x den fazla kestim totalde. Bunların İlgileneceği sanmıyorum dahada oranını düşürmüşler |