23-01-2017, Saat: 23:52
(Son Düzenleme: 23-01-2017, Saat: 23:55, Düzenleyen: --DiLKeM--.)
(23-01-2017, Saat: 22:55)-BraveHearT- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu için teşekkür ederiz ama bir sorundan bahsetmek istiyorum Lag sorunlarından ziyade onlar elbet düzelecek, benim gibi küre kasmak isteyen oyuncular için bir düzenleme gelemez mi küre kasarken şunları yapamazsınız ban sebebidir filan diye yoksa Tp sorunum var bir şeyler yapamayacam zehirli bineği gören kaçıyor zaten orası ayrı bir sorun arenaya giren olmadığı için kürelerimi bitirip kurtulamadım 4 leveldan
(23-01-2017, Saat: 23:08)The Special One Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Suç işlemenin hiçbir haklı yanı veya açıklaması olamaz. Fakat bademm e katılıyorum oyuncu sayısı artana kadar en azından şu küre sayısında indirilme olabilir. Sabahtan akşama kadar sırada bekliyorum 10 küre ya kasıyorum ya kasamıyorum
4 lwlde küre görevini bitireceksiniz diye bi kaide yok. Arena sadece 3-4 lwlde dönmüyor. 5-6-7 lwldede arena dönmekte. Bence bunlar bir bahane değil. İlerleyen lwller de de arenaya girip küre görevi yapılabilmektedir.
Sonuçta görev sonunda 50 k onur ve 100 yeraltı onuru veriyor. Bunlar az buz oranlar değil. Bunlar için emek verilmeli. Benim kanaatim arenada arenaya sadece küre için girip tp almamak mantığıda anlaşmadır. Çünkü sonucu belli bir dövüş olmakta.