20-01-2017, Saat: 15:42
Yani şimdi hocam diyorsunuz ki 2 tane gorsel değiştirdik logomuz değişti ve telif hakkı kalmadı. He birde diyorsun ki kod sistemimizi tamamen değitiriyoruz . Az çok bu işlerden anlarım ve oyun başından beri takipçinizim birkere 2 tane gorsel değiştirip teliften kurtulamazsınız ( Kod sistemini tamamen değiştirmeniz külliyen yalan nasılsa oyuncular kodları göremiyor bol keseden sallayalım ). Bir emek var ortada Eyvallah elinize sağlık ama oyun kapanmayacak , kurumlaşıcaz gibi yalanları bu insanlara soylemeyin. Sağda solda fotoğraf yayınlayan arkadaşları goruyorum para yatırıp bir yerlere gelmişler. Bu arkadaşlara yalan soyleyip daha fazla emeklerini harcatmayın. Bu oyun belki 3 belki 10 ay bilinmez ama eninde sonunda kapanıcak. My.com ve Mail.ru küçük şirketler değil. Onbinlerce dolar para harcayacak ve 3-4 tane arkadas internetten bir şekilde buldugu dosyalarla oyunu kuracak ve devam edicek. Fazla güzel. Eninde sonunda mail ru mycom avukatları tepenize binecektir.
En basitinden sen bu oyundan binlerce lira kazanıyorsun. Vergini ödüyormusun? Ben seni şikayet etsem ne olacak? Diyorsunki bağış bu satış değil. Bağış için iznin varmı?
Emek var iyi güzel bir şeyler hakediyorsunuz ama insanları kandırmayın.
Belki bu mesajı siliceksiniz ama gerçekler bunlar
En basitinden sen bu oyundan binlerce lira kazanıyorsun. Vergini ödüyormusun? Ben seni şikayet etsem ne olacak? Diyorsunki bağış bu satış değil. Bağış için iznin varmı?
Emek var iyi güzel bir şeyler hakediyorsunuz ama insanları kandırmayın.
Belki bu mesajı siliceksiniz ama gerçekler bunlar