25-08-2018, Saat: 15:24
(Son Düzenleme: 25-08-2018, Saat: 15:26, Düzenleyen: IV Barboros.)
yşo görevlerini yapmayıp aguador açmayan biri olarak yşo yu tercih ederdim ama bu yapan ve uğraş veren oyunculara haksızlık olur ben bu yşo için daha büyük kapsamlı bişey düşünüyorum mesela yapmamış kişiler için kaldığı göreve göre 35 kristal kelle mühür 30 yeşil felan hangi görevde kaldıysa ona göre zorluklar temin edilip kolay olsun demiyorum yapmayanlar olarak eziyet çekelim yapamadığımız için. Onun dışında taalar dönmüyor 7 levelde bile adam gibi oyuncuları taalara çekicek kırılmazlık olabilir 2x onur olabilir bunları kendim için değil bunlar olursa taalara giricek arkadaşlar için istiyorum ben kırılmazlık olmasada taalara giriyorum dert değil benim için. Onun dışında ya bunları sınırlı vermek yerine bütün ödülleri verin bence dallara ayrılmış şekilde sadece belirli bir kısım değil meslek yapanından tutun sabah akşam akrep gungl kesen bile yararlansın. bi müddet oyuncuları sevindirin sonra zaten kan alırsınız bizden

Verilmiş sadakanız yok, sevilen kul hiç değilsiniz. Sadece ben biraz geç uyandım