Dragons War Forum
30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri (/showthread.php?tid=9671)

Sayfalar: 1 2 3

30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Karimanos - 25-08-2018

Merhaba, Sevgili oyuncular

Önümüzdeki günlerde 30 Ağustos Zafer Bayramı Sevincini kutlayacağız. Bu süre zarfında Dragonswar Ailesi olarak sizlerin fikirlerine başvurmak istedik.
30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri konusunda ve ödüllerin neler olması konusunda zaten belli başlı fikirlerimiz var ve bunların arasında bir seçim yapmak isterseniz veya daha uygun gördüğünüz ödüller var ise bunu sizlerden duymayı çok isteriz. 

Konuya koyacağımız ankette bulunan ödüllerden birini seçebilirsiniz ayrıca miktar konusunda da kesin bir kanıya varmış değiliz bu konuda da yardımcı olmak isteyen arkadaşların düşüncelerini bekliyoruz.

Etkinlik konusunda ise Dövüş alanlarını temele alan bir etkinlik düşünsek de sizin farklı bir görüşünüz var ise ona da yönelebiliriz en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum.

Konuyu sıkıca takip edeceğim. Hepinize İyi oyunlar dilerim.

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Y N S - 25-08-2018

(25-08-2018, Saat: 03:02)Karimanos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Önümüzdeki günlerde 30 Ağustos Zafer Bayramı Sevincini kutlayacağız. Bu süre zarfında Dragonswar Ailesi olarak sizlerin fikirlerine başvurmak istedik.
30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri konusunda ve ödüllerin neler olması konusunda zaten belli başlı fikirlerimiz var ve bunların arasında bir seçim yapmak isterseniz veya daha uygun gördüğünüz ödüller var ise bunu sizlerden duymayı çok isteriz. 

Konuya koyacağımız ankette bulunan ödüllerden birini seçebilirsiniz ayrıca miktar konusunda da kesin bir kanıya varmış değiliz bu konuda da yardımcı olmak isteyen arkadaşların düşüncelerini bekliyoruz.

Etkinlik konusunda ise Dövüş alanlarını temele alan bir etkinlik düşünsek de sizin farklı bir görüşünüz var ise ona da yönelebiliriz en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum.

Onur olarak gelmesi daha mantıklı artık 3-4 leveller hızlı şekilde onurunu kasıp üst levellere çıkmalı ayrıca 3-4 leveller bu şekilde daha aktif olabilir.
Saygılarımla.

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - -PerSeCutoR- - 25-08-2018

11 lwl ler için adanın açılması gerekli para kasamıyoruz

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Joyak - 25-08-2018

bu aralar para kalmadı kimsede parasal bir etkinlikte olabilir  Evet

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Flagellum Dei - 25-08-2018

ben göz çıkmasından yanayım  ama ne çıkarsa umarım güzel bir etkinlik hazırlanır . şimdiden yönetimin eline sağlık diyorum umarım pişman olmam Smile

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - --KARADUL-- - 25-08-2018

11 level mavi yüzüklerin olması tercihimiz

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Zarathustra - 25-08-2018

Göz olabilir çünkü droplar bayağı düşük,

Kömür olabilir çünkü serverda kömür kalmadı nerdeyse,

Yeraltı onuru olabilir çünkü morlayabilen çok az kişi var herkese lazım,

Onur olabilir çünkü dövüş alanı dönmüyor,

Kristaller mi.. ona bi şey diyemem Smile

En iyisi mi hepsini kapsayacak bi etkinlikler dizisi olsun küsler barışsın oyuncular yönetim kucaklaşsın bayram harbi bayram olsun.

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Adanalı - 25-08-2018

(25-08-2018, Saat: 03:02)Karimanos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

5 lvl ve üstünde mağara kolay kolay dönmüyor. oyuncuların mağara girebilmesi için mağaraya ayıracakları 2 saate değecek ödülleri olması gerektiğini düşünüyorum. yşo - kristal kömürü gibi. 18 kişi mağara girip kişi başı 1 kömür 10 yşo falan vermeyiniz Smile ( Eylül ayında Mutlu Saatler gelecek demiştiniz bunuda hatırlatmakta fayda var. )
Kurban bayramı görevi gibi özgün bir görev gelmesi çok güzel olur arada geçen metinler çok eğlenceliydi. 
Irklar arası savaşlar düzenleyerek kazanan - kaybeden tarafa güzel ödüller verilebilir.
Kesimlerden parçalar düşsürülsün, onlar biriktirilip ve çeşitli işe yarar şeyler ile takas edilsin.

BU ARADA BUG OLMADIGINDAN EMİN OLMAK İÇİN ÖNCELİKLE DEFALARCA KONTROL EDİNİZ. SONRA OYUNCULAR ÇEKMESİN HATALARINIZIN BEDELİNİ Smile

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - vollcano - 25-08-2018

(25-08-2018, Saat: 03:14)Zarathustra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Göz olabilir çünkü droplar bayağı düşük,

Kömür olabilir çünkü serverda kömür kalmadı nerdeyse,

Yeraltı onuru olabilir çünkü morlayabilen çok az kişi var herkese lazım,

Onur olabilir çünkü dövüş alanı dönmüyor,

Kristaller mi.. ona bi şey diyemem Smile

En iyisi mi hepsini kapsayacak bi etkinlikler dizisi olsun küsler barışsın oyuncular yönetim kucaklaşsın bayram harbi bayram olsun.
katılıyorum +++
8-9 lv de talaar dönmüyor diye 10lv olduk.şimdi 10lv de döndüremiyoruz.katılım yok. 10 kişi toplanmıyor.bazı zamanlar 6 veya 7 kişi ile başlayabilen talaar istiyoruz.(örnekleri var)bu bile bir ödül olur bizim içinSmile hazır olmadan 11 lv olmak istemiyoruz.. Birşey Yok

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Karimanos - 25-08-2018

(25-08-2018, Saat: 03:10)AJAN6TSBAROS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 11 lwl ler için adanın açılması gerekli para kasamıyoruz

Ada konusunda çalışmalar devam ediyor görevli arkadaşlar en kısa sürede açmayı deneyecekler ancak hataların temizlenmesi biraz zaman alıyor biraz sabretmenizi temenni ederiz  Cool