(14-08-2018, Saat: 06:50)vitaedi obcento Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(14-08-2018, Saat: 06:35)kral20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim. Evet çok önemli bir konuyu unutmuşum. Böyle konular açıp böyle yorumlar yaparak yeni oyunculara bir faydamız dokunur en azından size de iyi oyunlar![]()
Evet güzel bir konu kabul ediyorum. Ancak yeni gelen bir kişi vaktini ayırıp bu kadar uzun bir konuyu okumaz gibi geliyor bana. Yani bu oyunun moda olduğu zamanlar 2010-11 yıllarıydı. Şimdiyse oyuncu kitlesi ve oyunların kalite düzeyi uçuk miktarda değişti. Yeni gelen kişiler var doğru, ancak gelen kişilerin çoğu ya 1 levelde ya 2 levelde oyunu bırakıyor. Oyuna bağlayacak bir şeyler yapılsaydı konun daha faydalı olur diye düşünüyorum. Bana sorarsan güzel yazmışsın. Eskiden oynayıp mağarayı kavrayamayan kitlelere faydalı. Buna mütemadiyen yeni gelen bir kişi , gta gibi oyunları gören bir kişinin oyuna başlangıçta motivasyonunun arttırılması lazım bence.. Gidişat iyi gözükmüyor ama geçenlerde reklam yapılacak dendi bize görelim bakalım. Bende bu aralar susacağım ve yönetimin hamlesini bekleyeceğim. Oyundaki eksikliklerin de oturacağını umarak konuya + veriyorum
Evet haklısın oyunlar uçuk şekilde şuan. Ama bu web tabanlı strateji oyunu ve uzun soluklu. birçok kişi oyuna uzaktan baktığında hiç anlamıyor ve oynamakta istemiyor en azından benim çevremdeki arkadaşlar öyle diyorlar. Oyuna güzel bir video hazırlanıp söylediğin gibi reklam yapılması durumları düzeltebilir. Ve işte yeni gelen kişilerin oyunu anlaması adına forumda anlamadığı birşeyi aratıp bulması da önemli. Mağara hakkında 1 video var yaklaşık 40 dakika bu yazıyı okumak ise 3 dakika. Bu başlangıç henüz daha tecrübe nedir onur nedir hangi levelde ne yapmak gerek sonrasında itemler iksirler yaratıklar olaylar efektler meslekler vs birsürü konuda yeni oyunculara hitaben konular hazırlanması oyunu hiç bilmeyen kitleye hitaben forum ve kütüphanelerde konular hazırlanması yeni oyuncuların o akıllarındaki bu nasıl oyun çok karışık ve anlaşılmaz cümlesini silip atabilir bunun içinde yönetim mentör ve muhafız arkadaşların oyunun reklamı yapılana kadar birçok konuda yeni kayıt olanların anlayabileceği biçimde ilgi çekici biçimde hazırlayıp foruma ve kütüphaneye eklemesi oyuncu sayısı arttırılmasında önemli rol oynayacaktır en azından benim görüşüm bu yönde
Ruh halim ejderhaya kafa tutan bir atmaca.